Efter ett års uppehåll, den elektriska Volkswagen e-up! är tillgänglig igen

Volkswagen e-up! © Camille Pinet för Clubic

Inför entusiasmen kring sin elektriska stadsbil, den e-up!Volkswagen var tvungen att sluta ta nya beställningar på denna modell under ett år.

För dem som vill skaffa en e-up! finns den återigen tillgänglig i Frankrike.

24 690 euro inklusive skatt (exklusive bonusar) för att erbjuda dig Volkswagen e-up!

Med nästan 31 000 exemplar av e-up! Bara för år 2021 och nästan 80 000 sålda exemplar sedan lanseringen är modellen på frammarsch hos Volkswagen. Så mycket att Wolfsburg-företaget kämpade för att hålla jämna steg med efterfrågan och slutade med att ta bort det från sin katalog 2021. I fråga om leveranstider som kunde uppgå till 16 månader i slutet av 2020. Volkswagen hade då klokheten att stoppa all ny e -beställning! för år 2021.

Detta hindrade dock inte den lilla stadsbilen från att positionera sig som den näst mest sålda elbilen i Tyskland, och det utan att ta några nya beställningar! Placera nu 2022 och återlämnande av denna modell till företagets katalog, alltid med samma egenskaper och ett pris på 24 690 euro inklusive moms. Detta tar naturligtvis inte hänsyn till det potentiella stödet för köp av en elbil som du skulle kunna dra nytta av, inklusive den ekologiska bonusen, konverteringsbonusen eller till och med ett ZFE-tillägg.

Om samma ämne:
Du måste dra åt bältet för att ha råd med Volkswagen ID elektriska Combi. Surr

Källor: volkswagen, Elbilsrapport

Relaterade Artiklar

Back to top button