Efter att ha hjälpt till i kampen mot hiv kommer Apples produkt (RED) att hjälpa en ny sak

Äppel RÖTT

I 15 år har Apple aktivt bekämpat AIDS med sitt (RED) sortiment.

En serie som också ansvarar för att bekämpa spridningen av covid-19.

Apples (RED) utbud inför covid-19

Sedan 2006 har Apples kunder hjälpt till att samla in nästan 270 miljoner dollar för förebyggande, testning och rådgivning för människor som drabbats av hiv/aids. Den amerikanska jätten förklarar att den har vidgat handlingsutrymmet för (RED) för att komma till hjälp för de mest utsatta befolkningarna som drabbats av covid-19.


Apple säger att det var ett av de första företagen som omdirigerade sitt stöd till Global Funds svarsmekanism för covid-19. Fram till den 31 december 2022 kommer en del av intäkterna från Apple (RED)-sortimentet att doneras till samma Global Fund for Response to COVID-19, för att mildra effekterna av epidemin i de mest utsatta regionerna, särskilt i Afrika.

Kom ihåg att Apple (RED)-sortimentet inkluderar många produkter med uppenbarligen iPhone 13, iPhone 12 och iPhone SE, men även skal, för att inte tala om Apple Watch och dedikerade armband, iPod Touch, Beats trådlösa hörlurar Solo3 eller Beats Pill+ bärbar högtalare. ” Mer än 21 miljoner dollar som donerats till Global Funds COVID-19 Response Facility har säkerställt att de mest utsatta samhällena har säkrare tillgång till viktiga HIV-tjänster ” säger Apple.

Om samma ämne:
Kommer iPhones snart att säljas utan SIM-kort, med byte till eSIM?

Källa: PhoneArena

Relaterade Artiklar

Back to top button