Efter American Gods kommer Neil Gaimans Anansi Boys att anpassas till en serie

American Gods © Starz

Anansi pojkar kommer inte att vara en uppföljare eller en spin-off avamerikanska gudar. Å andra sidan blir det en kommande miniserie på Amazon.

Showen kommer dock att vara centrerad kring karaktären Mr. Nancy, men en annan skådespelare än Orlando Jones kommer att ta över rollen.

Läs också:
Så, letar vi? Kamelott – Första delen

Alltid fler berättelser om Neil Gaiman på den lilla skärmen

I mars förra året satte Starz stopp för den tumultartade historien omamerikanska gudar. Om Amazon inte kommer att spara showen för en säsong 4, har plattformen ändå beställt vad som kan komma närmast en andlig uppföljare. Faktum är att den snart kommer att erbjuda en miniserie i 6 avsnitt baserad på romanen Anansi pojkar av Neil Gaiman. Den senare, redan upptagen med anpassningen av John blund och säsong 2 av Goda omens
kommer att vara på manus och exekutiv produktion.

Anansi pojkar kommer inte att vara relaterad till amerikanska gudar (det är varken en uppföljare eller en spin-off, utan ett verk i sig), men kommer fortfarande att fokusera på karaktären Charlie Nancy, en man som upptäcker att hans far, som just har dött, var en annan än Anansi, den joker gud av berättelser. Vår hjälte kommer inte att förkroppsligas som i amerikanska gudar av Orlando Jones, eftersom den senare hade “släppts” av ledningen mellan säsong 2 och 3 avamerikanska gudar.

Källa: Hollywood Reporter

Relaterade Artiklar

Back to top button