Echo Dot, Echo Show: Amazon kedjor erbjuder på sina anslutna enheter

Amazon slår hårt på sina egna produkter just nu. Faktum är att inte bara priserna nästan alla halveras på Echo Dot och Echo Show, utan dessutom om du köper dem i set om två har du en ytterligare sänkning som ger dem ett pris som aldrig tidigare skådats. Du hittar alla relevanta produkter här.

1

Kampanjerbjudanden att ta del av:

  • Two Echo Dot 3 för 39,98 €
  • Two Echo Dot 4 för 49,98 €
  • Two Echo Show 5 för 79,98 €
  • Två 1:a generationens Echo Show 8 för 109,98 €

Echo-enheter, oavsett om de är Dot eller Show, är anslutna assistenter som bäddar in Alexa. Den första ser ut som högtalare när den andra har en skärm, så att du kan titta på TV eller visa bilder. De är alla rabatterade idag med en kampanjkod om du hämtar dem som en uppsättning om två.

Echo Dot-högtalaren till ett fyndpris

Amazon Echo Dot 3

Se erbjudandet på de två Echo Dot 3 för 39,98 € på Amazon

Det första erbjudandet gäller Amazons Echo Dot. Detta är den tredje generationens enheter. De kommer i form av småsten med en tygkontur och en glödande gloria som lyser blått när Alexa talar, rött eller gult beroende på dina aviseringar.

Enbart en Echo Dot kostar vanligtvis €49,99. Men just nu kan du få en för bara $21,99. Och om du vill ta två kan du bara betala 39,98 €. För att göra detta måste du använda koden ECHODOT3 innan du betalar.

4:e generationens Echo Dot-anslutna högtalare

ekoprick 4

Se erbjudandet på de två Echo Dot 4 för 49,98 € på Amazon

Den 4:e generationen av Echo Dot ändrar utseende och går från sten till sfär, fortfarande täckt av meshtyg. Större, med bättre ljud, visar den också tiden på ytan, vilket gör den till en idealisk morgonväckarklocka. Ljusglorian finns fortfarande kvar och det finns fysiska knappar för att styra volymen.

En Echo Dot 4-högtalare med Alexa kostar i sig 59,99 €. Men just nu kan du njuta av det för 29,99 € styck. Och om du anger koden 2ECHODOT4 innan du betalar, får du två för 49,98 €, mindre än priset för en.

Den är idealisk för att sätta upp en liten stereokrets till låg kostnad eller för att utrusta ditt hem med anslutna enheter. Tack vare Echo Dot 4 kommer du bland annat kunna sätta på/stänga av lamporna. Och styr hela ditt hem med rösten.

The Echo Show 5 2:a generationen med skärm

Amazon Echo Show 5 (andra generationen)

Se erbjudandet på de två Echo Show 5 för 79,98 € på Amazon

Låt oss nu gå vidare till raden av Echo-produkter som har en skärm. Och vi börjar med andra generationens Echo Show 5. Det är en ansluten högtalare som kan visa en videoström. Detta öppnar dörren till många nya användningsområden, som att titta på streamingplattformar eller flödet av dina övervakningskameror i huset.

En andra generationens Echo Show 5 kostar 84,99 €. Men just nu hos säljaren och skaparen av denna produkt kan du beställa en för endast 49,99 €. Och som med tidigare produkter stannar kampanjen inte där. Faktum är att om du vill beställa två, överväg att använda koden ECHOSHOW5 för att bara behöva betala 79,98 €. Även här är priset på paketet lägre än för en enskild produkt till fullt pris. En jäkla bra affär.

1st Gen Echo Show 8 med en stor skärm

Echo Show 8 bp

Se erbjudandet på de två Echo Show 8 för 109,98 € på Amazon

Låt oss avsluta vårt urval med första generationens Echo Show 8. Precis som Echo Show 5 har den här modellen en större skärm den här gången. Här har du en 8″ pekskärm, mycket bekväm för att titta på TV. Ett exempel på användning: i ett kök för att följa ett recept på skärmen. På ett nattduksbord för att se en Prime Video-serie innan du sover. Eller titta på kameran i barnrum för att se om alla sover gott.

Kort sagt, användningarna är flera och det är därför det kan vara intressant att skaffa en Echo Show 8. Särskilt till priset av 64,99 € per enhet när du vet att du normalt skulle behöva betala 109,99 €. Och om du tar två med koden ECHOSHOW8, betalar du bara 109,98 €! Ett löjligt pris jämfört med vad denna enhet erbjuder.

Relaterade Artiklar

Back to top button