EBay: hur du hittar det du letar efter till ett lägre pris! Ett knep för några!

Idag vill vi avslöja ett knep för att spara på dina inköp på eBay-plattform.

Vi går ofta igenom sida efter sida för att söka produkten vi vill ha till Bästa prisspenderar mycket tid, men idag kan vi hjälpa dig med några enkla steg.

eBay: modulera sökningen med rätt parametrar

Det första draget öppnade precis appen på vår smartphone eller webbläsare på datorn är att ange nyckelordet i sökfältet.

På eBay kan vi verkligen hitta allt från nya produktlistor till begagnade föremål som lagts upp av privatpersoner.

Genom att scrolla igenom kategorierna kunde vi gå in och se hundratals tusentals annonser allt från elektronik till kläder, från bildelar till heminredning.

Under de senaste åren har det kommit otaliga annonser från utländska säljare som erbjuder produkter av alla slag och slag riktigt konkurrenskraftiga priser.

Låt oss anta att vi letar efter några elektronisk pryl eller billig smartphone varav eBay vimlar av utländska annonser.

Det första steget blir att beställa de billigaste produkterna i filtermenyn.

Här kan vi se att det finns utländska annonser och att dessa är ordnade i stigande prisordning, men trots allt har vi funnit att sökindexering är att exkludera resultat, vilket för oss kan vara viktigt och intressant.

Vid det här laget måste vi gå tillbaka till filtersektionen och ställa in ursprunget “från hela världen”.

Här dyker de upp på ett magiskt sätt nya listor mestadels från Kina, som tidigare hade utelämnats, med priser ofta mycket lägre än vad som tidigare visades.

Om du gillade vår artikel och vill hålla dig uppdaterad om tekniska nyheter kan du följa oss på Tecnoandroid.it-webbplatsen

Relaterade Artiklar

Back to top button