Dyson V7 Motorhead dammsugaren är fortfarande till Black Friday-priser denna söndag middag!

Om Black Friday är över finns många erbjudanden fortfarande tillgängliga under hela helgen. Genast går vi till en av de mest populära för att upptäcka Dyson V7 Motorhead sladdlösa stickdammsugare till ett otroligt pris!

1

Dyson V7 Motorhead sladdlösa stickdammsugare om och om igen till ett fyndpris

  • Lätt och lätt att hantera även på höjden
  • Autonomi på 30 minuter
  • Sugkraft

Se Dyson V7 Motorhead-erbjudandet för 219,99 € på Cdiscount

Black Friday Dyson går till förlängning!

Med anledning av sin Black Friday erbjuder Cdiscount Dyson V7 Motorhead sladdlösa kvastdammsugare till ett chockpris: endast 219,99 euro för denna lätta och kraftfulla enhet från det prestigefyllda Dyson-märket! Att beställa på Cdiscount är enkelt, snabbt och frakten är gratis vid utlämningsstället. Vill du dra nytta av en månadsbetalning? Inga problem, välj betalningen i fyra omgångar, du betalar bara 56,34 euro idag och sedan 56,31 euro de kommande tre månaderna (det här alternativet behåller en liten andel av priset i serviceavgifter).

Beställningar är kedjade för tillfället på platsen för märket Bordeaux, så vänta inte för länge med att lägga in dammsugaren i din korg om du är intresserad, eftersom lagren inte omedelbart kommer att förnyas.

En behändig, kraftfull och effektiv Dyson

V7 Motorhead, denna fantastiska Dyson sladdlösa stickdammsugare har en stor sugkraft tack vare sin särskilt studerade cyklonteknologi som erbjuder två effektlägen. Ultra praktisk, den väger endast 2,5 kilo och är lätt att hantera, även för rengöring på höjden. Dess smutsuppsamlare är på 0,5 liter, vilket gör att dammsugaren kan användas flera gånger innan den behöver tömmas. Dess filter är tvättbart för enkelt underhåll och en enhet som alltid är i toppform.

Dyson V7 Motorhead har en bekväm batteritid på 30 minuter, med den här modellen behöver du inte rusa för att städa! Dess fyra tillbehör gör att du kan rengöra vilken yta som helst utan krångel och att nå damm som gömmer sig i hörnen.

Se Dyson V7 Motorhead-erbjudandet för 219,99 € på Cdiscount

Är du mer av en robotdammsugare?

Två skolor konkurrerar eller kompletterar varandra: kvastdammsugare och robotar. Om du vill veta mer om dessa, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa robotdammsugarna 2021.

banner_bf

Black Friday: vårt urval av erbjudanden som du inte får missa

Som varje år sätter Clubic upp en speciell Black Friday-enhet för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Black Friday Amazon: de bästa erbjudandena och snabbförsäljningen att utnyttja
  • Black Friday Cdiscount: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Black Friday Fnac: de bästa erbjudandena på högteknologi
  • Black Friday Darty: upptäck alla de bästa högteknologiska erbjudandena
  • Black Friday Rakuten: de BÄSTA högteknologiska kampanjerna

De bästa Black Friday-erbjudandena med Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button