Dyson V11 Animal Extra super stick dammsugare finns till försäljning på Boulanger

dyson_v11_animal1600

Ja, under vinterförsäljningen tänker Clubic Bons Plans-teamet på allt, även vardagliga sysslor. I det här fallet hittade vi på Boulangers webbplats en rabatt på 50 € på Dyson V11 Animal Extra stickdammsugare, som lovar att förenkla ditt liv.

Se Dyson V11 Animal Extra-erbjudandet på 549 € på Boulanger

Upp till 60 minuters batteritid

Du vill säkert dra nytta av rean för att köpa en ny smartphone eller byta ut din gamla dator. Men varför inte också kolla in en helt ny dammsugare? För med Dyson V11 Animal Extra kommer du att få betydligt mer komfort vid rengöring. Sysslan blir då mindre smärtsam, och framför allt snabbare.

Enheten väger faktiskt drygt 3 kg, vilket gör den extra lätt att hantera. Och det är bra, eftersom den är avsedd att användas för hand, på alla ytor, även på höjden. Den levereras även med en uppsättning tillbehör, inklusive borstar för att anpassa maskinen till de platser som ska rengöras.

På sugsidan kommer Dyson V11 Animal Extra att visa formidabel kraft, tack vare sin Hyperdymium digitala motor. Och dess batteri gör att den räcker i en timme, varaktigheten beror dock på det valda läget. Sedan, för att ladda om den, kan inget vara enklare: lägg den bara på väggladdstationen.

Mindre än 550 €

Med anledning av vinterrean 2021 faller priset på detta teknikkoncentrat kraftigt. Hos Boulanger kan du verkligen få det för endast 549 €, det vill säga en rabatt på 50 € på det vanliga priset. Dessutom erbjuder handlaren dig snabb hemleverans eller gratis hämtning från en butik nära dig.

Se Dyson V11 Animal Extra-erbjudandet på 549 € på Boulanger

Dyson V11 Animal Extra stickvakuum är en av de bästa maskinerna i sin klass. Så ta del av rean hos Boulanger för att köpa den till bästa pris!

försäljningsbanner

Varför rekommenderar Clubic Dyson V11 Animal Extra stickdammsugare?

  • Stor sugkraft
  • Autonomi upp till 1 timme
  • Laddväggstation ingår

Se alla flasherbjudanden hos Boulanger

Läs också:
Amazon- och Cdiscount-försäljning: de bästa erbjudandena och kampanjerna vid lanseringen

Vad du behöver veta om att gå med i Clubic

Den här artikeln innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att en provision kan betalas ut till Clubic.
De angivna priserna kan ändras. Rådfråga
vår stadga att veta mer.

Relaterade Artiklar

Back to top button