Dyson: Introducerar de nya hörlurarna som renar luften

Introducerade av Dyson de nya och innovativa hörlurarna som bekämpar buller och luftföroreningar för att skydda hälsan!

Dyson: En innovativ och revolutionerande produkt

Dyson Zone de är Hi-Fi over-ear hörlurar, som tillåter brusreducering och högkvalitativ ljudåtergivning. Det är en revolutionerande produkt som tillåter oss att kasta oss framåt framtida.

Fina partiklar har blivit ett hälsoproblemoch hindra oss från att andas ren luft i våra städer. Faktum är att Dyson har kombinerat behovet av att bekämpa bådabullerbådeluftförorening. De första distributionsmarknaderna, som startar hösten 2022, kommer att vara Storbritannien, USA och Kina. Teoretiskt är de födda till att vara over-ear-hörlurar, det vill säga de är placerade på öronen, men som har luftfilter framför.

Utseendet är högteknologiskt, eftersom det är i Dysons designstil: resultatet är en sorts korsning mellan ett par hörlurar och en motorcykelhjälm.

Dyson Zones är sammansatta av minikompressorer placerade på sidorna av hörlurarna som suger in den yttre luften och sedan för in den i en reningskrets. Detta system består av dubbelskiktsfilter som gör att vi kan andas in ren luft. Uppenbarligen skapades systemet också för att erbjuda mycket högkvalitativt ljud som tydligt skiljer externa ljud från musiken som du har valt att lyssna på. ANC-tekniken som kallas “active noise cancellation” tar hand om att isolera och få oss att ha ett kompromisslöst ljud.

Dyson är känt för att vara ett av de ledande företagen inom luftreningsindustrin, samt hushållsapparater som den mycket älskade dammsugaren Outsider Absolute. Det är dock första gången som företaget har vågat sig på ljudsektorn.

Som väntat kommer de första marknaderna att ta emot Dyson Zone-hörlurar att vara Storbritannien, USA och Kina exklusivt i nästa Falla. Europa och Italien får däremot vänta ytterligare några månader. De pris har ännu inte avslöjats men experter säger att det inte kommer att vara överdrivet för enheten som erbjuds.

Relaterade Artiklar

Back to top button