Dynamic Island på Android, dynamicSpot-appen når en enorm milstolpe

DynamicSpot, en Android-programvara som vi berättade om i slutet av september, tillåter användare Android att skapa din egen ö dynamisk. Dynamic Island är Apples nya multitasking- och shapeshifting-meddelandesystem som ersätter skåran på iPhone 14 Pro-modeller.

Apple lyckades hålla Dynamic Island hemlig tills släpp av iPhone 14 Pro-modellerna i september. Den nya funktionen stal verkligen showen under introduktionen, vilket fick några av tillverkarna Android Mer framsynt, som Xiaomi, för att tydligen arbeta med en liknande funktionalitet. De dynamicSpot, ursprungligen upptäckt av AndroidPolice och tillgänglig på Android-telefoner i Google Play Butik, den har redan över 1 miljon nedladdningar och finns inte längre i version beta.

Dynamic Island finns tillgänglig via appen för nedladdning

När vi först tittade på dynamicSpot-appen lindade den bara den placerade kameran med mitthål. Nu det kommer att fungera även med en kamerautskärning på vänster sida. Dessutom har utvecklaren inkluderat Android-musikkontroller. Och programvaran heter nu “Dynamic Island for Android” i Google Play Butik.

Vi kan ha visst förtroende för appens betyg på 4,3, vilket är snittet av nästan 2 000 användarbetyg. Enligt skaparen, “Med dynamicSpot kan du snabbt ha iPhone 14 Pros Dynamic Island-funktion på din Android-telefon! DynamicSpot innehåller mikrofunktionen göra flera saker samtidigt Dynamic Island, som gör att du snabbt kan se senaste varningar eller uppdateringar telefonstatus”.

Skaparen fortsätter: “Knacka bara på den lilla svarta dynamiska punkten/popupen för att starta appen, klicka sedan länge på popupen för att göra den större och se mer information. Dynamic Island på iPhone är inte justerbar, men dynamicSpot är det! Du kan ändra interaktionsinställningarna, välja när du vill visa eller ta bort den dynamiska platsen/popupen och välja vilka applikationer som ska visas.

Relaterade Artiklar

Back to top button