DVTB2: Smart TV från Mediaworld erbjuds, en bra kampanj för julen

Under denna period har många MediaWorld-kampanjer aktiverats för LG och Panasonics tv-apparater, så det är dags att utforska ytterligare ett erbjudande från den välkända industrikedjan. Den här gången står i centrum för rabatten en billig Smart TV från Samsung.

För att gå in mer i detalj på reklaminitiativet erbjuds Samsung UE24N4300AUXZT-modellen nu till ett pris av 199,99 euro via MediaWorld-portalen. Enligt vad vi läser på den senare sidan var kostnaden för TV:n tidigare lika med 239,99 euro. Det räcker därför att göra en snabb uträkning för att förstå vad en rabatt på 40 euro är.

Rensat för mängden besparingar och att den hamnar under den “psykologiska spärren” på 200 euro, vad som kan vara intressant är att modellen ger tillgång till några klassiska smarta funktioner. Dessutom saknas det helt klart ingen stöd för DVB-T2-standarden. En användare som inte har så många behov skulle i detta sammanhang kunna ”blunda” även framför 24-tumspanelen med ”endast” HD-upplösning (1366 x 768 pixlar).

En lösning som kan vara bekväm för många

I vilket fall som helst, när vi fördjupade de andra förslagen som finns online i förhållande till denna specifika modell, märkte vi att Amazon också skulle erbjuda TV:n för 199,99 euro. Men när detta skrivs är produkten inte tillgänglig. Vad gäller Unieuro är priset dock satt till 229 euro, även om det finns ytterligare en rabatt på 5% direkt i varukorgen vilket ger slutkostnaden till 217,55 euro.

Kort sagt, du förstår väl att i detta sammanhang kan marknadsföringen av MediaWorld potentiellt utgöra ett bra tillfälle att sätta en billig Smart TV under granen som gör att du kan anpassa dig till DVBT2-standarderna som är på väg att träda i kraft nästa gång år.

Relaterade Artiklar

Back to top button