Dune: om du vill spoila filmen ännu mer finns en ny trailer här


Filmen närmar sig biopremiär den 15 september Sanddyner presenterar en ny trailer, rik på nya bilder. Äntligen inbillar jag mig.

För på en helt personlig basis såg jag den inte medvetet.

Läs också:
Dune, släppet av Villeneuves film skjuts fortfarande upp till den 22 oktober

Sanddyner uppenbarar sig mer och mer

Jag vet inte hur det är med dig, men jag tål inte dessa filmer som avslöjar sig nästan i sin helhet genom att publicera för många trailers innan de släpps på bio. Ännu mer i den nuvarande pandemimiljön, med releaser som skjuts tillbaka och marknadsföringsteam känner sig pressade att ockupera rampljuset. Det är därför jag har en regel som kan vara ganska komplicerad att tillämpa i ett professionellt sammanhang: Jag ser bara den första trailern med filmer/serier, och efter att jag är klar behåller jag överraskningen.


Jag skulle därför få svårt att förklara för dig vad som händer i den nya trailern för Denis Villeneuves SF-film. Det råder ingen tvekan om att det handlar om Paul Atreides (Timothee Chalamet) och hans galaktiska öde, eller till och med banorna för de många andra karaktärerna med solida artister inblandade (Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Zendaya…etc.). Nyfikenheten finns i alla fall kvar för denna bearbetning av Frank Herberts stora verk.

Källa: Youtube

Relaterade Artiklar

Back to top button