Dullo är den ultimata kudden för att sova med rätt hållning

Den föredragna sovställningen motsvarar inte alltid den mest korrekta. Faktiskt oftast nästan aldrig. Alla råkade vila bättre vände åt sidan, men sedan när han vaknade var ryggen i bitar. För alla som har detta problem har den definitiva lösningen kommit. Kallas Dullo de prydnadskudde definitivt att sova med rätt hållning.

Dullo har kommit, dubbelkudden som får dig att sova med rätt hållning

Tänker på en kudde som bibehåller rätt hållning oavsett sovställning verkar som en dröm. Idag är det verklighet tack vare Dullo dubbelkudden, eftersom den består av två kuddar sammanfogade för att skapa ett nackstöd som kan användas var som helst och i vilken position som helst.

Faktum är att på den officiella webbplatsen beskrivs det fördelaktiga resultatet om du väljer att sova med denna kudde. Ena sidan av kudden är tillägnad som sover på mage. Genom att försiktigt stödja nacken bibehåller den ryggradens naturliga C-kurva. Dessutom vaggar kuddens speciella struktur huvudets rörelser från alla vinklar. Detta gör att du kan sova i en bekväm ställning hela natten.

Istället om ja sover bredvid du måste vända Dullo till andra sidan. Dess speciella struktur hjälper till att bibehålla inriktningen av ryggraden även horisontellt. Jämfört med traditionella kuddar, som skapar ett utrymme mellan nacken och glacialen, anpassar Dullo sig till positionen och nacken som ger stöd för att säkerställa rätt hållning.

Slutligen, om du älskar en lägre kudde, en av de två kan tas loss så att du kan sova på önskad höjd utan att ge upp Dullos unika egenskaper.

Bomullstyget andas för att förhindra att huden svettas under natten. Örngott kan enkelt tas bort och tvättas i tvättmaskin. Detta garanterar hygien och fräschör hela natten.

Den här kudden gör dock inga underverk och om du har sömnproblem kan det vara vanan att titta på din smartphone innan du ska sova.

Relaterade Artiklar

Back to top button