DualSense PS5-kontroller till försäljning för endast 50 €, det är här och nu!

Det är ett mycket bra erbjudande från Micromania på Rakuten: lila, vita och rosa PS5-kontroller kostar bara 50 € idag tack vare en kampanjkod!

DualSense PS5 lila handkontroll © Sony

PS5-kontrollern är det viktiga tillbehöret för att spela på Sonys nya konsol. DualSense erbjuder verkliga sensationer i händerna för en total fördjupning i dina spel.

DualSense PS5 i ett nötskal:

  • Närvaron av haptisk feedback
  • Adaptiva triggers
  • Mikrofon ingår

PS5-kontroller är lättare att hitta än konsoler och finns i flera färger. Idag finns violer, vita och rosor kl 50€ hela vägen och säljs av Micromania.

Hitta DualSense PS5 för 50€ på Rakuten

Ett topperbjudande att ha en billig PS5-kontroller

Det är ett mycket intressant erbjudande som Rakuten och Micromania gemensamt föreslår till oss om detta. Faktum är att säljarsidan erbjuder 10€ från 50€ vid köp. Och de vita, lila och rosa PS5-kontrollerna kostar 59,99 € sålda av Micromania. Fraktkostnaderna för en klassisk försändelse uppgår till €0,01, eller €60.

Och med koden RAKUTEN10 att ange precis innan betalning drar du därför 10 € från slutbeloppet och betalar då endast 50 €. Utan att glömma förstås den lilla kissen i RP på 3€ som alltid är ett nöje och som kommer att användas vid nästa köp.

En PS5-kontroller med allvarliga tekniska fördelar

DualSense PS5 är en kontroller som inte kunde vara mer avancerad och som blir mycket mer än en enkel kringutrustning för spel. Med sin haptiska feedback kommer du faktiskt att vara ännu mer med i action än med en klassisk kontroller.

Haptisk återkoppling beskriver vibrationerna som avges av styrenheten när något händer på skärmen. Med DualSense kan vibrationerna vara väldigt lätta, till exempel för att symbolisera ett lätt regn som faller på din karaktär. Eller talas när det är en explosion på skärmen.

Det är inte allt: de adaptiva triggarna spelar en viktig roll på DualSense 5. För att symbolisera svårigheten, motståndet som din karaktär måste bära eller trycka på något, kommer L2- och R2-triggarna att vara mer eller mindre svåra att trycka in.

Kort sagt, DualSense-kontroller är verkliga tillgångar för spel som vet hur man använder dem väl.

DualSense PS5 lila handkontroll © Sony

Hitta DualSense PS5 för 50€ på Rakuten

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av DualSense PS5.

Välj rätt handkontroll att spela

Som ni vet har varje konsol sin egen kontroller. Endast PC:n kan ta emot flera kontroller som en spelenhet, men om du letar efter den bästa handkontrollen för ditt bruk, se Clubics jämförande guide tillägnad detta ämne: den innehåller allt du behöver veta.

Relaterade Artiklar

Back to top button