Dual Monitor Tools för Windows 10 låter dig hantera flera bildskärmar

Med modern datorkraft konfiguration med dubbla bildskärmar(Dual Monitor setup) är vanligt idag. Oavsett om du är en ivrig spelare, programmerare eller bara en entusiast, kan du ställa in två skärmar för att helt enkelt få mer arbetsyta eller spela högupplöst innehåll. Windows 10 visar utmärkt kompatibilitet med flera bildskärmar anslutna till en PC. Men det kan finnas vissa områden som du särskilt vill justera när du navigerar mellan dessa bildskärmar. På det här sättet(Därför), kom upp på scenen verktyg för dubbla bildskärmar(Verktyg för dubbla bildskärmar) .

Verktyg för dubbla skärmar för Windows 10

Dubbel Övervakningsverktyg är ett viktigt program om du använder flera bildskärmar på din dator. Den erbjuder många grundläggande och avancerade funktioner som inte är inbyggda Windows .

Verktyget består av olika moduler som låter dig anpassa olika aspekter av en multi-monitor setup. Alla dessa moduler har diskuterats enligt följande.

1]Markör

Som namnet antyder låter den här modulen dig ändra inställningar relaterade till markören. Du kan ställa in snabbtangenter för de flesta av de tillgängliga inställningarna så att du direkt kan ändra dem senare. Några av de saker som den här modulen låter dig göra är att låsa markören på skärmen, flytta markören till nästa skärm eller till och med göra markörrörelsen mellan skärmarna klibbig. Dessa inställningar är användbara om du inte av misstag vill flytta markören till en annan skärm när du använder rullningslisten eller stängningsknappen. Dessutom kan du styra intensiteten i stickningen och ställa in snabbtangenter som låter dig flytta markören fritt mellan skärmarna.

2]Launcher

Detta är den mest intressanta funktionen som erbjuds av programvaran. du kan anpassa Magiska ord , liknande textkommandon som kan utföra olika operationer. Även om det finns många magiska ord inbyggda i denna modul, kan du också skapa dina egna magiska ord och definiera anpassade åtgärder. Du kan definiera åtgärder brett, och många anpassningsalternativ finns tillgängliga. Det magiska ordet måste anges DMT-Launcher . Du kan enkelt ställa in en annan snabbtangent för att anropa själva startprogrammet, eller starta startprogrammet från systemfältet.

3]Bindning

Den här modulen låter dig ta en skärmdump av huvudskärmen och sedan visa den på en sekundär skärm. Verktygen håller ögonblicksbildhistoriken upp till ett användardefinierat antal. Och det kan också göra grundläggande storleksändring och bildoptimering. Återigen(Återigen) , du kan ställa in snabbtangenter för att använda snapping-funktionen, eller göra det direkt från aktivitetsfältets meny. Den här funktionen är användbar när du behöver ett visuellt element i ett specifikt fönster medan du arbetar med något annat program.

4]Byt bakgrund

Denna modul låter dig ändra bakgrundsbilder på flera bildskärmar med fördefinierade konfigurationer. Du kan ändra bakgrunden vid valfri åtgärd eller välja en snabbtangent för att ändra bakgrunden. Du måste definiera en tapetleverantör, och det kan vara vad som helst: en mapp på din lokala enhet, slumpmässiga former, en adress Flickr eller URL -adress . Du kan definiera flera inställningar, till exempel om bilden ska sträckas ut över monitorer eller om samma bild ska visas på alla monitorer.

5]Byt skärm

Det fanns tillfällen då du ville bli av med röran på din huvudskärm. Och skicka alla oviktiga applikationer till en extra bildskärm. Tja, modulen “Swap Screen” kan göra det åt dig.

Verktyg för dubbla skärmar för Windows 10

Denna modul låter dig omedelbart flytta det aktiva fönstret till nästa skärm. Dessutom kan du minimera/maximera eller förankra det aktiva fönstret till vänster eller höger kant.

Som jag nämnde är detta ett måste-verktyg för alla som använder flera bildskärmar. Detta verktyg låter dig inte bara hantera dem effektivt, utan låter dig också enkelt växla mellan inställningar.

Klick här(här) för att ladda ner verktygen för dubbla bildskärmar.

Slumpmässig läsning(Slumpmässig läsning): Data Crow är en fantastisk mediekatalogiserare och organisatör).

Med den moderna datorkraften tillgänglig, Dubbla bildskärmar är vanligt nuförtiden. Oavsett om du är en ivrig spelare, en programmerare eller bara en entusiast, kan du ställa in dubbla bildskärmar för att helt enkelt få mer arbetsutrymme eller för att spela riktigt högupplöst innehåll. Windows 10 visar stor kompatibilitet med flera bildskärmar anslutna till en PC. Men det kan finnas vissa områden som du särskilt vill anpassa när du navigerar mellan dessa bildskärmar. Därför kommer in i scenen Verktyg för dubbla bildskärmar.

Verktyg för dubbla skärmar för Windows 10

Dual Monitor Tools är ett viktigt program att ha om du råkar använda flera bildskärmar med din dator. Den erbjuder många grundläggande och avancerade funktioner som inte är inbyggda i Windows.

Verktyget består av olika moduler som låter dig konfigurera olika aspekter av konfigurationen av flera bildskärmar. Alla dessa moduler har diskuterats enligt följande.

1]Markör

Verktyg för dubbla skärmar för Windows 10

Som namnet antyder låter den här modulen dig ändra markörrelaterade inställningar. Du kan ställa in snabbtangenter till de flesta tillgängliga inställningar så att du direkt kan ändra dem senare. Några av de saker som den här modulen låter dig göra det att låsa markören på en skärm, flytta markören till nästa skärm eller till och med göra rörelsen mellan skärmen av markören klibbig. Dessa inställningar är användbara när du inte av misstag vill flytta markören till en annan skärm medan du använder rullningslisten eller stängningsknappen. Du kan också kontrollera den klibbiga intensiteten och ställa in snabbtangenter som tillåter fri rörlighet för markören mellan skärmarna.

2]Launcher

Detta är den mest intressanta funktionen som erbjuds av programvaran. Du kan ställa in Magic Words, liknande textkommandon som kan utföra olika operationer. Även om det finns många magiska ord inbyggda i denna modul, kan du också skapa dina egna magiska ord och definiera anpassade åtgärder. Du kan i stor utsträckning definiera åtgärder och många anpassningsalternativ finns tillgängliga. Det magiska ordet ska skrivas in i DMT – Launcher. Du kan enkelt ställa in en annan snabbtangent för att anropa själva startprogrammet eller så kan du starta startprogrammet från systemfältet.

3]Snäpp

Den här modulen låter dig ta en ögonblicksbild av din primära skärm och sedan visa den på den sekundära skärmen. Verktygen upprätthåller en ögonblicksbildhistorik upp till ett användardefinierat antal. Och det kan utföra vissa grundläggande storleksändringar och optimering av ögonblicksbilderna också. Återigen kan du ställa in snabbtangenter för att använda snap-funktionen eller så kan du göra det direkt från systemfältsmenyn. Den här funktionen är praktisk när du vill ha en bild på ett visst fönster medan du arbetar med något annat program.

4]Bakgrundsändring

Denna modul låter dig byta bakgrund på flera bildskärmar med fördefinierade konfigurationer. Du kan ändra bakgrundsbilder vid någon åtgärd, eller välj en snabbtangent för att ändra bakgrunden. Du kommer att behöva definiera en bakgrundsleverantör och det kan vara allt från en lokal diskmapp, slumpmässiga former, Flickr-adress eller en URL. Du kan definiera några inställningar som om bilden ska sträckas över bildskärmarna eller om samma bild ska visas på alla bildskärmar.

5]Byt skärm

Det skulle ha funnits tillfällen då du har velat rensa upp din primära bildskärm. Och skicka alla oviktiga applikationer till den sekundära monitorn. Tja, modulen “Swap Screen” kan göra det åt dig.

Verktyg för dubbla skärmar för Windows 10

Denna modul låter dig omedelbart flytta ett aktivt fönster till nästa skärm. Annat än det kan du minimera/maximera eller knäppa det aktiva fönstret till vänster eller höger.

Som jag redan nämnt är detta ett måste-verktyg för alla som använder flera skärmar. Det här verktyget låter dig inte bara hantera dem effektivt utan låter dig också enkelt växla mellan inställningar.

Klick här för att ladda ner Dual Monitor Tools.

Slumpmässig läsning: Data Crow är en fantastisk mediekatalogiserare och organisatör.

Relaterade Artiklar

Back to top button