Du kan nu titta på Apple TV på NVIDIA Shield

Apple TV Nvidia Shield © Apple - Nvidia

Applikationen erbjuder både Apple TV+-innehåll och tjänsten för videoströmning betald, med stöd för 4K och Dolby Atmos för kompatibla program.

Applikationen Apple TV fortsätter sin glada väg i Androids ekosystem, efter att ha antagits av en stor majoritet av TV-tillverkarna.

Läs också:
Netflix skulle överväga att lansera en prenumeration på tv-spel

Apple TV finns nu på alla Android TV-enheter

Den här gången är det NVIDIA Shield, tillverkarens premium TV-box, som nu är värd för Apples streamingapplikation. Programvaran finns nu tillgänglig för nedladdning i Google Play Butik.

Programvaran kommer först att tillåta användare att prenumerera på Apple TV+, Apple-märkets prenumerationsströmningsplattform, och upptäcka originalprogram som är tillgängliga exklusivt som Ted Lasso, För hela mänskligheten, Morgonshowen eller MythicQuest.

Apple TV låter dig också hyra filmer eller serier från VOD-katalogen som är tillgänglig i applikationen. Äntligen kommer amerikanska användare att kunna hitta sina prenumerationer på andra streamingplattformar som Paramount+ direkt i gränssnittet.

Läs också:
Streamingtjänster går i krig mot lösenordsdelning

4K Dolby Vision och Dolby Atmos-kvalitet för kompatibla tv-apparater

För den tekniska delen erbjuder Apple TV på NVIDIA Shield 4K-kvalitet samt stöd för HDR, Dolby Vision och Dolby Atmos för kompatibla program både på Apple TV+ och de som är tillgängliga för försäljning och uthyrning.

Applikationen fungerar tillsammans med Google Assistant, Android TV kräver, för att söka efter filmer och serier efter deras titel, en viss genre eller en regissör, ​​och även för att pausa, framåt eller bakåt under uppspelning.

Apple TV är nu tillgänglig för alla enheter som kör Googles operativsystem, vilket sökmotorn meddelade i ett uttalande för bara några dagar sedan.

Det återstår för Apple bara en marknad att investera, och inte minst: den för Android-smarttelefoner och surfplattor, för vilka ingen applikation ännu finns tillgänglig för nedladdning.

Källa: Gizmodo

Relaterade Artiklar

Back to top button