Du kan nu fästa upp till 3 inlägg eller rullar till din Instagram-profil

Instagram smartphone © © Claudio Schwarz / unsplash

Under veckorna, Instagram sociala nätverk har gjort verkliga förändringar i sitt ekosystem. Nya funktioner distribueras regelbundet på mobilapplikationen, och ett nytt verktyg har precis gjort sin debut.

Meta har gjort många ändringar på Instagram och tänker inte sluta där. Vi kan till exempel notera ökningen av rullarnas varaktighet eller möjligheten att anpassa visningen av våra bilder. Ännu mer överraskande, det sociala nätverket erbjöd en betydligt annorlunda logotyp nyligen. Det är inga stora revolutioner, utan snarare utvecklingar för att modernisera mobilapplikationen.

Lyft fram dina bästa minnen

Nu är det möjligt att fästa upp till tre bilder eller rullar på våra Instagram-profiler. För att utföra denna operation måste du gå till det riktade inlägget, trycka på ikonen för de tre små prickarna och sedan helt enkelt välja “Fäst till din profil”. Inlägget flyttas sedan upp i ditt flöde för att visas där först. En logotyp som representerar en nål kommer att fästas på den.

Funktionen har funnits under det senaste året och verkar nu vara tillgänglig globalt. Observera bara att det endast är giltigt för mobilapplikationen. Webbversionen av Instagram påverkas för närvarande inte.

Om samma ämne:
Användare hatar Instagrams nya gränssnitt, men kanske är det bättre för dem

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button