Du kan manuellt återställa dina Steam Cloud-besparingar

Steam tips © Clubic.com x Shutterstock

Cloud backup, särskilt för videospel, är verkligen mycket praktiskt. Men i händelse av korruption eller någon oro kan det här alternativet snabbt förvandlas till en mardröm. Det är därför betydelsefullt att Steam erbjuder – på ett något dolt sätt – att manuellt återställa sina online-säkerhetskopior för att använda dem lokalt.

Imorgon alla avancerade användare ! Med Dagens tips erbjuder Clubic dig möjligheten att lära dig en dold eller föga känd funktion av din programvara, operativsystem eller tjänster varje dag! Allt på kortare tid än det tar att säga “klick”!

Återställ dina Steam Cloud-sparningar manuellt

Steam Cloud © Skärmdump

Efter att uppenbarligen ha aktiverat Steam Cloud-funktionen från Steam eller de berörda spelen är det möjligt att återställa dina onlinesparningar för att till exempel ge dem till en annan spelare eller låsa upp dig själv från ett tekniskt problem. För det :

  • Gå till den dedikerade Steam Cloud-sidan och logga sedan in på ditt konto.
  • Listan över dina spel visas sedan (ordnade i den ordning du spelade dem), samt antalet associerade filer och deras storlek. Högerklicka på ” Visa filer för att ladda ner data som du väljer, vilket hjälper dig särskilt med datumet för deras skapande.

Att ladda ned :

  • Steam för Windows
  • Steam för macOS
  • Steam för Android

Källa: PC-spelare

Relaterade Artiklar

Back to top button