Du kan hantera och rensa din YouTube-webbhistorik

YouTube-tips © Shutterstock x Clubic.com

Skäms du över att ha sett Jean-Marie Bigards synthwave-remix 350 gånger på radio och du vill inte att den ska bli känd? Kom ihåg att rensa (och konfigurera) din YouTube-historik!

Imorgon alla avancerade användare ! Med Dagens tips erbjuder Clubic dig möjligheten att lära dig en dold eller föga känd funktion av din programvara, operativsystem eller tjänster varje dag! Allt på kortare tid än det tar att säga “klick”!

Rensa upp din YouTube-historik

YouTube-historik © Skärmdump

Att hantera din webbläsarhistorik har blivit en reflex för många internetanvändare, men det kan vara användbart att göra samma sak med din YouTube-historik. Speciellt eftersom hanteringen inte är mer komplicerad och några alternativ ingår:

  • Från YouTubes startsida, gå till ” Historisk » i den vänstra kolumnen om du är på webbversionen, eller tryck på « Bibliotek ” sen på ” Historisk » från mobilapplikationen;
  • Där kan du ta bort en eller alla videor från din historik, men också konfigurera den;
  • Direkt på webbversionen eller i ” Historikinställningar » efter att ha tryckt på « … » på mobilen kan du i synnerhet avbryta inspelningen av historiken eller till och med radera sökningshistoriken eller kommentarerna som lämnats

Källa: hubspot

Relaterade Artiklar

Back to top button