Du kan förhindra att din iPhone- eller iPad-skärm går i viloläge

Äppeltips

Som standard låses skärmen på en iOS-enhet automatiskt efter en period utan användning, av säkerhetsskäl. Det kan dock vara praktiskt att tvinga den att sitta kvar. Det är nu möjligt, och så här.

Imorgon alla avancerade användare ! Med Dagens tips erbjuder Clubic dig möjligheten att lära dig en dold eller föga känd funktion av din programvara, operativsystem eller tjänster varje dag! Allt på kortare tid än det tar att säga “klick”!

Inaktivera automatiskt lås på iOS väldigt enkelt

När den tror att den inte längre används, efter några sekunder eller minuter utan användaråtgärd, låser en iPhone eller iPad skärmen. Praktisk för en fråga om säkerhet är denna specificitet mindre så om du till exempel måste konsultera ett dokument under lång tid utan att nödvändigtvis röra din enhet. I det här fallet, för att tvinga skärmen på din iOS-enhet att stanna på, är det väldigt enkelt:

  1. Riktning till inställningar från startskärmen på din iPad eller iPhone;
  2. Ses om ” Ljusstyrka och display » ;
  3. Här är det “ Automatisk låsning » som intresserar dig, och du behöver bara välja « Aldrig ” på botten. Glöm förstås inte att ändra detta senare om du inte vill använda batteriet i onödan, eller lämna din enhet öppen för alla…

Hitta alla våra iPhone-tutorials här

Källa: wccftech

Relaterade Artiklar

Back to top button