Du kan flytta Steam-spel från en skiva till en annan

Steam tips © Clubic.com x Shutterstock

Behöver du frigöra utrymme på en hårddisk full av Steam-spel utan att avinstallera dem? Detta är inget problem, programvaran låter dig flytta dina spel från en disk till en annan.

Imorgon alla avancerade användare ! Med Dagens tips erbjuder Clubic dig möjligheten att lära dig en dold eller föga känd funktion av din programvara, operativsystem eller tjänster varje dag! Allt på kortare tid än det tar att säga “klick”!

Flytta enkelt dina Steam-spel mellan flera skivor

Om du behöver frigöra utrymme på en enhet som har Steam-spel installerade, men inte känner för att avinstallera och ladda ner dem igen, finns det en enkel lösning för att flytta spel till en annan enhet.

  1. Om du inte redan har en Steam-mapp på disken dit du vill flytta dina spel, gå till Inställningar och sedan till posten “Nedladdningar”. Där klickar du på “Steam-mappar” högst upp och lägger till en mapp där du vill
  2. Högerklicka på spelet du vill flytta och sedan på “Egenskaper” i snabbmenyn. Slutligen, gå till fliken “Lokala filer” och “Flytta installationsmapp” där du kan välja din nya mapp

Att ladda ned :

  • Steam på Windows
  • Steam på macOS

Källa: PureVPN

Relaterade Artiklar

Back to top button