Du hittar inte SanDisk Ultra Fit 128GB USB-minne till ett bättre pris än här

Det är en USB-nyckel som vi brukade stöta på i vår fyndsektion som är tillbaka idag med ett ännu lägre pris!

SanDisk Ultra Fit 256GB

Detta är uppenbarligen SanDisk Ultra Fit. En nyckel som är både effektiv, kompakt och framför allt enkel att använda. Men innan vi går tillbaka till dess egenskaper, låt oss prata om det viktigaste…

SanDisk Ultra Fit USB-minne i ett nötskal

  • 128 GB lagringsutrymme
  • En kraftfull USB 3.1-nyckel
  • Kompakt modell och kompatibel med alla dina enheter

Således sjunker priset på denna SanDisk Ultra Fit i sin 128 GB-version till bara €17,99 istället för €34,99.

Hitta SanDisk Ultra Fit 128 GB USB-minne för 17,99 € hos Darty

En ännu mer prisvärd enhet

Att äga en USB-nyckel är nästan en enkel vana år 2022. Det är dock viktigt att välja rätt modell utifrån den data som kommer att lagras där. Med SanDisk Ultra Fit kommer du att kunna föra många register. Och att få det exemplaret är enkelt tack vare Darty.

Det är faktiskt det franska varumärket som är värd för detta erbjudande. En tredjepartssäljare sköter dock försäljningen. Hur som helst, gratis hemleverans är fortfarande relevant. För att få ditt paket snabbare måste du betala €4,50. Slutligen tillämpas sedvanlig garanti.

SanDisk Ultra Fit: betydande lagringsutrymme

Denna USB-nyckel har ett lagringsutrymme på 128 GB, så att du kan lägga alla dina foton, videor och andra stora filer på den. USB 3.1-gränssnittet ger formidabel prestanda för ultrasnabb överföring. Att flytta en film tar till exempel bara 30 sekunder. När det gäller läshastigheter uppskattas de till 130 MB/s. Enkelt uttryckt är det 15 gånger snabbare jämfört med en USB 2.0-nyckel.

I andra goda nyheter låter plug-and-play-funktionen dig använda SanDisk Ultra Fit utan att behöva installera någon programvara. Anslut den bara till en dator, spelkonsol eller till och med en ansluten TV för att använda den. Slutligen finns lösenordsskydd med 128-bitars AES-kryptering för att säkerställa säkerheten för dina data.

SanDisk Ultra Fit 128 GB usb flash-enhet.jpg

Hitta SanDisk Ultra Fit 128 GB USB-minne för 17,99 € hos Darty

Nycklarna till alla dina önskningar

Naturligtvis är denna SanDisk Ultra Fit inte den enda lösningen för att spara dina data. Det finns många andra modeller som kommer att tillfredsställa dig. Så om du föredrar att göra en snabb jämförelse innan du bekräftar ditt köp, ta en titt på vårt urval av de bästa USB-nycklarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button