Du hittar inte detta speltangentbord billigare än här

Om du letar efter ett högkvalitativt speltangentbord till ett bra pris bör detta erbjudande från Fnac intressera dig.

sten vulkan

För närvarande på Fnac ser Roccat Vulcan 120 AIMO sitt pris bokstavligen halveras.

Roccat Vulcan 120 AIMO i korthet

  • Högtflygande prestanda
  • Mycket konfigurerbar
  • Smal, kompakt och hållbar design

Hitta på Fnac detta robusta gamertangentbord från Roccat för 79,99 € istället för 165,99 € hos de flesta återförsäljare, det vill säga 52 % besparing.

Hitta Roccat Vulcan 120 AIMO för 79,99 € på Fnac

Ett utmärkt speltangentbord till ett mycket bra pris hos Fnac

Detta erbjudande på Roccat Vulcan 120 AIMO trådbundna mekaniska speltangentbord erbjuds därför av Fnac, som ger gratis leverans i Metropolitan France till ditt hem eller till ett upphämtningsställe inom två till tre arbetsdagar. Gratis uttag under dagen från Fnac-butiken närmast dig är möjligt i mån av tillgång. Produkten kommer med två års garanti.

Roccats krav för krävande spelare

Detta erbjudande från Fnac är därför intresserad av ett trådbundet mekaniskt speltangentbord från Roccat, ett märke som inte längre presenteras på området, modell Vulcan 120 AIMO. Den har mekaniska nycklar som har fördelen att vara relativt tysta och taktila, med en 1,8 mm aktiveringspunkt för att säkerställa att endast de tangenter du trycker på kommer att reagera.

Som med de flesta Roccat-produkter är Vulcan 120 AIMO helt omprogrammerbar, inklusive egenutvecklad Easy-Shift-teknik[+] erbjuder en andra funktion med kompatibla nycklar, för en unik upplevelse för alla.

Vulcan 120 AIMO har också multimediaknappar och i synnerhet ett hjul för att enkelt kontrollera din musik eller annat utan att pausa ditt spel.

Som namnet antyder är Vulcan 120 AIMO också kompatibel med proprietär AIMO-teknik för att anpassa bakgrundsbelysningen för varje tangent individuellt med 16,8 miljoner färger.

Utöver det visar Vulcan 120 AIMO en elegant och särskilt tunn design, utan att glömma att vara hållbar. Utöver den komfort som de tysta tangenterna erbjuder, kommer den med ett avtagbart handledsstöd.

Roccat Vulcan 120 AIMO

Hitta Roccat Vulcan 120 AIMO för 79,99 € på Fnac

Hitta speltangentbordet du behöver med vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta fantastiska erbjudande från Fnac, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa speltangentborden 2022, för att se vad Vulcan 120 AIMO är värd i mycket hård konkurrens.

Relaterade Artiklar

Back to top button