Du hittar inte denna speldator billigare än hos Cdiscount

Om du letar efter en kraftfull bärbar dator till ett bra pris bör detta erbjudande från Cdiscount intressera dig.

PC-spelare asus tuff

Den mycket solida ASUS TUF Dash F15 åtföljd av en månads prenumeration på PC Game Pass drar verkligen nytta av en fin rabatt hos återförsäljaren.

ASUS TUF Dash F15 i korthet

  • Utmärkt specifikationsblad för 1080p-spel
  • Komplett anslutning
  • Kompakt och elegant design

Hitta denna utmärkta ASUS gaming laptop för 949,99 € på Cdiscount.

Hitta ASUS TUF Dash F15 för 949,99 € på Cdiscount

En kraftfull ASUS laptop till ett bra pris på Cdiscount

Det här erbjudandet på ASUS TUF Dash F15 gaming laptop erbjuds därför av Cdiscount, som ger gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till ett upphämtningsställe inom en arbetsdag. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, det vill säga cirka 243 € per månad. Produkten kommer med två års garanti.

Smidigt spelande i 1080p

Detta erbjudande från Cdiscount är därför intresserad av en gaminglaptop från ASUS, ett märke som inte behöver någon introduktion, modell TUF Dash F15, som har ett mycket snyggt tekniskt blad, med en 15,6″ FHD IPS-panel med med en svarstid på 3 ms för en uppdateringsfrekvens på 144 Hz. För bättre användarkomfort kommer skärmen med funktioner som Adaptive-Sync eller ett antireflexfilter.

Under huven har den här bärbara datorn en mycket populär RTX 3060 6 GB, en Intel Core i5-11300H 4-kärnig processor klockad mellan 3,10 och 4,40 Ghz och 8 trådar, samt två 8 GB DDR4 RAM-moduler klockade till 3200MHz. Den innehåller också en 512 GB M.2 NVMe SSD. Observera att den här bärbara datorn har en inbyggd familjeversion av Windows 11.

På kontaktsidan är den lika välutrustad med 2 M.2-portar (PCI Express/SATA), ett hörlurs- och mikrofonuttag, 3 USB 3.2 Gen 1-portar, 1 USB-C 4-port, en Ethernet-port och en HDMI hamn. . Stöd för Wi-Fi och Bluetooth 5.2 ingår såklart.

Allt detta är inkapslat i ett vackert fodral med en eclipse-grå ​​utsmyckning som är lika kompakt som den är lätt. Dess eleganta ljusblå bakgrundsbelysta tangentbord är också mycket lyhörd med ett tangentaktiveringsavstånd på endast 1,7 mm, med mindre än 30dB för särskilt tyst användning.

För att fullborda ett redan mycket attraktivt bord, åtföljs köpet av denna produkt av en månad utan PC Game Pass, för att dra fördel av dess kraft på en stor katalog av spel.

Asus TUF DASH F15 Gaming PC © Asus

Hitta ASUS TUF Dash F15 för 949,99 € på Cdiscount

Hitta den bärbara speldatorn du behöver med vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta Cdiscount-erbjudande, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa spelbärbara datorerna 2022, för att se vad ASUS TUF Dash F15 är värd i tuff konkurrens.

Relaterade Artiklar

Back to top button