Du hittar inte denna Logitech-spelmus billigare någon annanstans

Behöver du en solid trådlös spelmus och du älskar den League of Legends eller serien Hemlig ? The Good Plans Team erbjuder dig ett erbjudande från Fnac på den utmärkta Logitech G Pro Lightspeed Wireless League of Legends Edition till €74,99 istället för €129,99, det vill säga en besparing på 42 %.

Logitech G Pro LoL Edition © Logitech / Riot Games

En utmärkt trådlös mus till ett fyndpris

  • Mycket hög prestanda
  • Mycket mångsidig
  • Snygg design (särskilt om du är ett fan av LOL)

Se erbjudandet Logitech G Pro Lightspeed Wireless LoL Edition för 74,99 €

Solid marknadsföring hos Fnac

Den här affären på Logitech G Pro Lightspeed Wireless Edition spelmus League of Legendserbjuds av Fnac, som tillhandahåller gratis leverans i Metropolitan France till ditt hem eller till ett upphämtningsställe inom fyra till dagar. Avhämtning i Fnac-butiken närmast dig under dagen är möjlig i mån av tillgång. Produkten kommer med två års garanti.

Bli en legend bland mästare

Detta erbjudande från Fnac är därför intresserad av en trådlös spelmus från Logitech, ett märke som inte längre presenteras i fält, modell G Pro Lightspeed, i färgerna av League of Legends. En mus som därför främst riktar sig till fans av Riot Games MOBA, och som presenterar en särskilt stilren design, men inte bara.

Utöver sin speciella design har själva musen många funktioner som kommer att tilltala spelare av alla slag. Börjar med en HERO 25K optisk sensor som säkerställer diabolisk precision.

Den här trådlösa musen, som drivs av Lightspeed-teknik, bör också erbjuda utmärkta svarstider som inte behöver skämmas för en trådbunden mus. Detta går antingen via en USB-dongel eller via Bluetooth. G Pro Wireless är också mycket hållbar, särskilt med en hållbarhet på upp till 50 miljoner klick. På autonomisidan, utan RGB-belysningen 16,8 miljoner färger, kan du räkna med en livslängd på 60 timmar för batteriet (48 timmar med).

Tack vare dessa fyra till åtta anpassningsbara knappar är den mycket mångsidig och bland annat utskuren för MOBA. Och det är ganska bra med tanke på att det är en speciell League of Legends-utgåva.

Till råga på det har denna Logitech-mus en ambidextrous design som kommer att tilltala alla händer, med en mycket lätt vikt på endast 80 g.

Se erbjudandet Logitech G Pro Lightspeed Wireless LoL Edition för 74,99 €

Hitta musen i handen tack vare vår jämförelse

Innan du lägger vantarna på denna utmärkta Logitech-mus i färgerna från League of Legends, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa spelmössen 2022 för att se om den här verkligen är en mästare i sin kategori.

Relaterade Artiklar

Back to top button