Du behöver inte vänta på Black Friday för att köpa AMD Ryzen 7-processorn till ett chockpris

Ge din datorkonfiguration ett stort uppsving genom att välja en avancerad processor, AMD Ryzen 7 5800X för 369 € istället för 439,99 € med möjligheten att fylla sin Rakuten-katt.

1

Ryzen 7 5800X, en utmärkt AMD-processor för spel!

  • En processor gjord för spel
  • Mycket solid Zen 3-arkitektur
  • Utmärkt övergripande prestanda

Se erbjudandet på AMD Ryzen 7 5800X för 369 € hos Rakuten

Ett reducerat pris utöver en välfylld kisse: den perfekta duon

Rakuten fortsätter sina erbjudanden som gör att du kan tjäna en bra del av dina inköp på deras sajt tack vare Club R. Således, AMD Ryzen 7 5800X-processorn säljs i basen för 439 € på sajten, AMD-processorn finns redan till försäljning kl. €369, vilket ger en fin grundreduktion på 70€.

Men minskningen stannar inte där. Genom att registrera dig för Club R, om du inte redan har gjort det, kan du tjäna €37 på din kattunge. Detta är ett belopp som avsatts för att återanvändas för ett framtida köp på Rakuten. Detta är därför en dubbel fördel för dig, eller till och med tredubbla om du räknar med kvaliteten på processorn som du ska skaffa.

En avancerad processor som sätter Intel på botten

AMD Ryzen 7 5800X är en utmärkt processor som, inom en solid konfiguration, kommer att vara en stor tillgång. Speciellt för spel- eller innehållsskapare, som grafiska designers eller videoredigerare.

Det är en 8-kärnig, 16-trådig processor med en basfrekvens på 3,8 GHz och en boost på 4,7 GHz. Värmehöljet är på 105W, sockeln en AM4-kompatibel med 400/500 chipset och en maximal minneshastighet på 3200MHz.

Det är verkligen en solid processor, som läggs till en redan biffig spel-/kontorskonfiguration för att få ut det mesta av den. Den monteras väldigt enkelt och kommer omedelbart att ge en rejäl boost till din PC.

amd_ryzen7

Se erbjudandet på AMD Ryzen 7 5800X för 369 € hos Rakuten

Hitta den bästa aktuella processorn

När du gör din egen konfiguration, om du inte kan lite om det, köper du snabbt komponenter som är inkompatibla med varandra. Det är därför som vår jämförande köpguide om de bästa processorerna hjälper dig att välja den modell som är kompatibel med ditt moderkort och din allmänna konfiguration, med fördelarna och nackdelarna med var och en.

Relaterade Artiklar

Back to top button