Drömmer du om att spela konsolen på en gigantisk skärm? Vissa biografer låter dig hyra deras salar

Bio © Shutterstock

Vissa biografer hyr sina jättedukar för att låta spelare njuta av en extraordinär upplevelse.

Så praktiskt om du är typen som tror att den nya 65″ Smart TV:n i vardagsrummet fortfarande är ” lite för liten »

Läs också:
De första 83″ OLED-TV:erna från LG och Sony är nu tillgängliga

TV-spel på bio, det är möjligt!

Tidigare, vid tiden för NEO.Classics, njöt vi i allmänhet av våra favoritvideospel på en liten 36 cm katodstråle-TV, ibland installerad i sovrummet för de lyckligaste. Idag njuter många spelare av en videospelsupplevelse på en toppmodern Smart TV, 50″, 55″ eller mer, och ibland i OLED-kvalitet.

Men vissa spelare omhuldar fortfarande den ljuva drömmen att spela sitt favoritspel på en bioduk. En dröm som går i uppfyllelse i vissa länder, eftersom vissa biografer erbjuder sina rum att hyra för spelare.

Xbox-kontroller © Microsoft

Så är fallet i Korea (via CVG) eller i USA (via Malco Theatres), med möjlighet att hyra ett rum för runt 100 dollar under dagen och 150 dollar på kvällen. Det är uppenbart att biografen inte tillhandahåller något material och spelaren eller spelaren uppmanas att ta med sin spelkonsol, utan att glömma några vänner, för att spela gatukämpekl Mario Karttill en gammal god ESP gammaldags eller något annat spel utskuret för multiplayer.

Ett initiativ även tillgängligt i Frankrike och det är Kinepolis, en biograf belägen i staden Lomme (i norr), som erbjuder den här typen av tjänster. En tjänst ” Kinepolis Play”, erbjuds för €199 för en tvåtimmars session, med möjlighet att bjuda in tio spelare till eventet.

Kineopolis

En unik och otrolig uppslukande upplevelse i bekvämligheten av din bio för att leva för en speciell händelse (födelsedag…) eller bara nöjet att spela med vänner! lovar gruppen på sin hemsida.

Källa: Ljud-videoblogg

Relaterade Artiklar

Back to top button