DRIVRUTARSIDA FEL EFTER SLUTET AV TILLDELNING

Om du upplever detta drivrutinsrelaterade problem, FÖRARSIDA FEL UTOM TILLDELNING(FELAKTIG SIDAN MED DRIVRUTINEN EFTER SLUTET AV TILLDELNING) på din Windows 10-dator, det här inlägget är här för att hjälpa dig. I det här inlägget kommer vi att identifiera de möjliga orsakerna samt föreslå de lämpligaste lösningarna som du kan försöka åtgärda problemet.

DRIVER_PAGE_FAULT_BEYOND_END_OF_ALLOCATION bug check error has a value of 0x000000CD

Detta indikerar att systemet fick åtkomst till minnet efter att någon pool av drivrutiner hade tilldelats.

Föraren markerad n byte minne från en speciell pool. Därefter avsåg systemet mer än n byte från denna pool. Detta indikerar vanligtvis ett problem med systemdrivrutinen.

Om drivrutinen som är ansvarig för felet (mest troligt grafikdrivrutinen) kan identifieras, skrivs dess namn ut på en blå skärm och lagras i minnet på (PUNICODE_STRING) KiBugCheckDriver .

FÖRARSIDA FEL VID PLACERINGENS SLUT(FELAKTIG FÖRARSIDA EFTER SLUTET AV TILLDELNING)

Om du står inför det här problemet kan du prova våra rekommenderade lösningar nedan i ingen speciell ordning och se om det hjälper till att lösa problemet.

 1. Kör ett minnestest (memtest)
 2. Installera om dina grafikdrivrutiner
 3. Uppdatera BIOS
 4. Ta bort den problematiska programvaran.

Låt oss ta en titt på beskrivningen av processen förknippad med var och en av de listade lösningarna.

Om du kan logga in normalt, okej; annars måste du starta upp i felsäkert läge, öppna skärmen Avancerade startalternativ eller använda installationsmediet för att starta för att slutföra dessa instruktioner.

1]Kör minnestest (memtest)

Den här lösningen kräver att du kör ett minnesdiagnostiktest på din Windows 10-dator och se om problemet är löst.

2]Installera om dina grafikdrivrutiner

Denna lösning kräver att du installerar de senaste grafikdrivrutinerna direkt från Intel . Du kan ladda ner den senaste versionen av grafikdrivrutinen från tillverkarens webbplats. Om problemet fortfarande inte är löst, gå vidare till nästa lösning.

3]Uppdatera BIOS

Vid det här laget, om du fortfarande står inför problemet, kan du prova att uppdatera BIOS (uppdatera BIOS) och firmware på ditt system.

Använda verktyg från OEM(OEM) -Tillverkare är det enklaste sättet att göra detta. Alla har OEM – Tillverkarna har verktyg som hjälper dig att enkelt uppdatera BIOS , firmware och drivrutiner. Hitta din och ladda ner den endast från den officiella webbplatsen. Detta är det säkraste sättet att uppdatera BIOS .

 • Om du har en bärbar dator Dell kan du gå till Dell.com(Dell.com) eller använda Dell Update Utility (Dell Update Utility) .
 • ASUS-användare kan ladda ner uppdateringsverktyget MyASUS BIOS med (MyASUS BIOS)(ASUS supportwebbplats) .
 • ACER-användare kan gå hit. Ange din serie Nummer/SNID eller hitta din produkt genom att modeller(Modell), välj BIOS/firmware och klicka på länken ” Ladda ner(Ladda ner)” för filen du vill ladda ner.
 • Lenovo-användare kan använda Lenovo System Update Tool.
 • HP-användare kan använda den medföljande HP Support Assistant .

Efter att ha slutfört den manuella uppdateringen BIOS/firmware på ditt system bör problemet vara löst.

Hur man fixar Blue Screen of Death-fel i Windows 10

4]Ta bort problematiska programvaror

Under undersökningen upptäcktes att vissa tredjepartsprogram installerade på din dator kan orsaka detta blåskärmsproblem. Tillsammans med denna programvara kan vissa antivirusprogram också orsaka fel BSOD. Om du har följande programvara installerad på ditt system, försök att avinstallera den och se om det hjälper.

Björn(Bear) Tänk på att bara avinstallation av antivirusprogram från tredje part kanske inte löser problemet, så det rekommenderas att du använder AV:s inbyggda avinstallationsverktyg för att ta bort alla associerade filer och registerposter.(AV-native avinstallationsverktyg)

Om det här felet åtgärdas genom att ta bort antivirusprogrammet, kan du nu installera samma antivirus igen, eller så kan du byta till alternativ programvara, eller ännu bättre, hålla fast vid ditt eget antivirusprogram Windows 10 – Windows Defender(Windows Defender).

Hoppas det här hjälper!

Om du stöter på detta drivrutinsrelaterade problem DRIVRUTARSIDA FEL EFTER SLUTET AV TILLDELNING på din Windows 10-dator, då är det här inlägget tänkt att hjälpa dig. I det här inlägget kommer vi att identifiera möjliga orsaker, samt tillhandahålla de lämpligaste lösningarna du kan försöka hjälpa dig att lindra problemet.

DRIVRUTARSIDA FEL EFTER SLUTET AV TILLDELNING

DRIVER_PAGE_FAULT_BEYOND_END_OF_ALLOCATION bug check error has a value of 0x000000CD

Detta indikerar att systemet fick åtkomst till minnet efter slutet av någon förarpoolallokering.

Drivrutinen tilldelade minnesbytes från den speciella poolen. Därefter refererade systemet till mer än byte från denna pool. Detta indikerar vanligtvis ett problem med synkronisering av systemdrivrutiner.

Om drivrutinen som är ansvarig (troligen grafikdrivrutinen) för felet kan identifieras, skrivs dess namn ut på den blå skärmen och lagras i minnet på platsen (PUNICODE_STRING) KiBugCheckDriver.

DRIVRUTARSIDA FEL EFTER SLUTET AV TILLDELNING

Om du stöter på det här problemet kan du prova våra rekommenderade lösningar nedan i ingen speciell ordning och se om det hjälper till att lösa problemet.

 1. Kör minnestest (memtest)
 2. Installera om grafikdrivrutiner
 3. Uppdatera BIOS
 4. Ta bort problematiska programvaror.

Låt oss ta en titt på beskrivningen av den involverade processen för var och en av de listade lösningarna.

Om du kan logga in normalt, bra; annars måste du starta upp i felsäkert läge, öppna skärmen för avancerade startalternativ eller använda installationsmediet för att starta för att kunna utföra dessa instruktioner.

1]Kör minnestest (memtest)

Denna lösning kräver att du kör ett minnesdisgnostiskt test på din Windows 10-dator och se om problemet kommer att lösas.

2]Installera om grafikdrivrutiner

Denna lösning innebär att du ser till att du har installerat de senaste grafikdrivrutinerna direkt från Intel. Du kan ladda ner den senaste versionen av grafikdrivrutinen från tillverkarens webbplats. Om problemet fortfarande är olöst, fortsätt med nästa lösning.

3]Uppdatera BIOS

Vid det här laget, om du fortfarande upplever problemet, kan du prova att uppdatera BIOS och firmware på ditt system.

Att använda verktyg från OEM-tillverkare är det enklaste sättet att göra det. Alla OEM-tillverkare har verktyg som hjälper dig att enkelt uppdatera BIOS, firmware och drivrutiner. Sök efter din och ladda ner den endast från den officiella webbplatsen. Detta är det säkraste sättet att uppdatera BIOS.

 • Om du äger en bärbar dator från Dell kan du gå till Dell.com, eller så kan du använda Dell Update Utility.
 • ASUS-användare kan ladda ner MyASUS BIOS-uppdateringsverktyget från ASUS supportwebbplats.
 • ACER-användare kan gå hit. Ange ditt serienummer/SNID eller sök efter din produkt efter modell, välj BIOS/firmware och klicka på länken Ladda ner för filen du vill ladda ner.
 • Lenovo-användare kan använda Lenovo System Update Tool.
 • HP-användare kan använda den medföljande HP Support Assistant.

När du har slutfört den manuella uppdateringen av BIOS/firmware på ditt system bör problemet vara löst.

Hur man fixar Blue Screen of Death-fel i Windows 10

4]Ta bort problematiska programvaror

Vid undersökning har det upptäckts att några av de tredjepartsprogram som är installerade på din dator kan orsaka detta blåskärmsproblem. Tillsammans med dessa program tenderar vissa antivirusprogram också att orsaka BSOD-fel. Om du har följande programvara installerad på ditt system, försök att avinstallera dem och se om det hjälper.

Tänk på att bara avinstallation av ett antivirusprogram från tredje part kanske inte löser problemet, så det rekommenderas att använda AV-native avinstallationsverktyget så att alla associerade filer och registerposter tas bort.

Om det här felet löses av att ta bort antivirusprogrammet kan du nu installera samma antivirus igen, eller så kan du byta till en alternativ programvara eller ännu bättre hålla dig till Windows 10 inbyggt AV-program – Windows Defender.

Relaterade Artiklar

Back to top button