Drivers Cloud, webbplatsen som uppdaterar drivrutinerna för din hårdvarukonfiguration, får en makeover

Drivers Cloud © Drivers Cloud

En hel webbplats fokuserad på att förenkla uppdateringen av drivrutiner för din Windows-konfiguration.

I nästan 20 år har Drivers Cloud varit en fransk sajt som har specialiserat sig på detta mjukvaruverktyg, som till stor del glöms bort av den genomsnittliga användaren, föraren.

En automatisk uppdatering

Oavsett om det gäller att lägga till nya funktioner eller fixa buggar, när det inte handlar om säkerhetsproblem, handlar drivrutinen inte bara om att få en viss enhet att “fungera bra”.

Problem, för många användare är saken särskilt oklar: vi vet inte när dessa drivrutiner uppdateras, om den här uppdateringen berör oss eller om det inte är troligt att det “arkiverar allt i luften”. Slutligen är det den enkla uppdateringsproceduren som kan orsaka problem.

Drivers Cloud har precis fått en ansiktslyftning för att göra saker ännu mer automatiska, ännu enklare. Enhetsdetekteringsmekanismen har reviderats helt, gränssnittet är tydligare och funktionerna är tillgängliga från en smartphone eller surfplatta.

Cheferna för Drivers Cloud förklarar detaljerna i denna stora förändring för dem, sedan är det upp till dig att se om en sådan tjänst verkligen kommer att förenkla ditt liv.

Om samma ämne:
Windows XP skulle fortfarande vara mer populärt än Windows 11

Källa: Moln drivrutiner

Relaterade Artiklar

Back to top button