Dreame XR Premium: ett utmärkt alternativ till Dyson dammsugare för mindre än 170€

dreameXR1600

För att göra ditt liv enklare när du städar din interiör har Clubic-redaktionen grävt fram en fantastisk kampanj. Det handlar om Dreame XR Premium kvastdammsugare som kostar endast €165.

Dreame XR Premium dammsugare för 165€ på AliExpress

Dreame XR Premium: en effektiv dammsugare

Denna sänkning är giltig på AliExpress som en del av e-handlarens Happy Days. För att tillämpa den omedelbara rabatten på denna vara, använd följande kod när du validerar ditt köp: HAPPYFR16. Hemleverans är gratis och kommer att ske inom 7 dagar. En full återbetalning garanteras inom de första 20 dagarna via köparskydd. Retur kan också begäras av någon anledning inom 15 dagar. Låt oss nu prata om huvuddragen hos denna dammsugare.

Dreame XR Premium har en effekt på 140 AW vilket gör att dess högpresterande motorer kan fånga upp allt damm utan svårighet. Denna kraft påverkar dock inte autonomin för det inbyggda batteriet, som kan öka till 60 minuter i eco-läge. Räkna istället 28 minuter i standardläge och 10 minuter när du byter till maxläge för effektivare sug. Så du kan städa hela din lägenhet med en enda laddning.

Xiaomi nämner en reningshastighet som når 99,98% via filtret som kan ta bort de finaste partiklarna. Damm, skräp och till och med dammkvalster kommer att passera genom den utan vård.

En idealisk dammsugare för alla användningsområden

Tack vare sin vikt på endast 1,5 kg kan Dreame XR Premium enkelt hanteras. De tillbehör som erbjuds gör att den kan placeras i taket, i en bil eller till och med under vissa möbler utan större svårighet. Dessutom ingår en väggstation för att förvara dammsugaren och dess tillbehör. Ett spaltverktyg, en flexibel slang och tre borstar ingår.

Dreame XR Premium dammsugare för 165€ på AliExpress

Kort sagt, skynda utan dröjsmål med denna kampanj som inte kommer att pågå särskilt länge! Dreame XR Premium är en utmärkt dammsugare.

Varför rekommenderar Clubic dammsugaren Dreame XR Premium?

  • Utmärkt värde
  • Anpassar sig till de flesta ytor
  • Bra sug

Relaterade Artiklar

Back to top button