Dreame XR Premium: den billiga dammsugaren som får Dyson att darra

Festligheterna fortsätter denna onsdag på AliExpress, med en fantastisk kampanj på Dreame XR Premium stickdammsugare som ser sitt pris passera 200€-strecket och överlägset. För detta kombinerar den både säljarkuponger och en kampanjkod. Och du kan få den hemma, från Frankrike, för 165,65 €.

dröm

Dreame XR Premium med två ord:

  • Aviserade autonomi på 60 minuter
  • 140 AW sugkraft
  • 3 suglägen

Se erbjudandet på Dreame XR Premium för 165,65 € på AliExpress

En komplett kvastdammsugare med Xiaomi-kvalitet

Dreame är ett varumärke som utvecklas i Xiaomis ekosystem. Den kinesiska tillverkaren har förtjänat sina ränder under några år och erbjuder högkvalitativa produkter, vilket bevisas av denna XR Premium kvastdammsugare och dess stora uppsättning tillbehör.

På AliExpress visas den till €214,49 istället för €389,98, vilket i sig redan är ett fynd. Du kan kryssa i en kupongruta för att dra nytta av en mycket liten rabatt på 1,84 € på din totala summa. Men det bästa är att även använda koden SDFRP06 som ger en rabatt på 47€. Totalt den utmärkta Dreame XR Premium för endast 165,65 €, frakt ingår.

Tillbehör i massor

Dreame XR Premium stickdammsugare erbjuder tre sugkrafter. Det finns det klassiska läget, med en batteritid på 60 minuter. Om du byter till mellanläge ökar autonomin till 28 minuter. Slutligen, om du använder MAX-läget för kraftfullt sug, kan du använda det i 10 minuter. Du måste sedan koppla in den i väggfästet eller direkt i ett uttag i 4 timmar för att ladda den helt.

Dess tank är 500 ml och den levereras med följande tillbehör:

  • Ett HEPA-filter
  • tre borstar
  • en soss
  • Ett flexibelt rör
  • En reservoar

Den mäter 284 x 111 x 221 mm och väger 1,5 kg vilket gör den lätt att hantera. Med sin högsta effekt avger den 84 dB ljudeffekt under 10 minuter. Den är mycket lätt att hantera, dess drift och underhåll är mycket lätt, och dess betydande autonomi i klassiskt läge gör den till en utmärkt allierad vardag.

dreameXR1600

Se erbjudandet på Dreame XR Premium för 165,65 € på AliExpress

Upptäck robotdammsugarnas värld

Robotdammsugare är kompletterande maskiner för att sticka dammsugare. Faktum är att de utvecklas i fullständig autonomi i huset, kartlägger dina rum och vissa kan till och med torka golvet. Om du vill upptäcka denna värld av uppkopplad hemautomation kan du konsultera Clubic jämförande guide där du hittar all nödvändig information.

Relaterade Artiklar

Back to top button