Dreame V12 dammsugare är det bästa priset i Aliexpress (Frankrike lager)

Dreame XR Premium

För att förenkla dammsugningen i ditt hem, välj en sladdlös stickdammsugare. Rengöringen blir enkel, lätt och snabb. Erbjuds för endast 262,80 € med rabattkoden på AliExpress, dra nytta av detta exceptionella erbjudande på Dreame V12.

Xiaomi Dreame V12 med två ord:

  • 90 minuters batteritid
  • Kraftfullt sug
  • Effektiv filtrering

Se Xiaomi Dreame V12 för 262,80 € med kod på AliExpress

Endast €262,80 för Dreame V12 med koden FRclearance30

Kampanjer före försäljningen? Ja det är möjligt på AliExpress. Den utmärkta Xiaomi Dreame V12 stickdammsugaren erbjuds för endast 262,80 € tack vare rabattkoden ENClearance30 genom att välja frakt från lagret i Frankrike.

Effektiv och praktisk att använda, välj den batteridrivna kvastdammsugaren

Elsladden som alltid är för kort, burkdammsugaren som fastnar eller vänder varje gång du använder den… irriterar det dig också? Lösningen finns: den batteridrivna kvastdammsugaren. Efter laddning är det lika enkelt att dammsuga ditt hem som att sopa.

Med en stor autonomi på upp till 90 minuter med sitt 3000 mAh batteri kommer du att kunna dammsuga hela huset utan att behöva ladda om dammsugaren. Att ladda batteriet tar bara 4 timmar att återfå 100 % autonomi.

Utrustad med kraftfullt sug drivs Xiaomi Dreame V12 av en motor som går på 150 000 rpm och har ett sugtryck på 27 000 Pa. Den har effektiv luftfiltrering i 5 steg bestående av 12 självrengörande koner. Dess höga filtreringseffektivitet gör att den kan behålla nästan alla närvarande kvalster.

Särskilt tyst beroende på valt sugläge, blir rengöringen behaglig och snabb. Dammsugaren Dreame V12 har en dammuppsamlingsbehållare med en kapacitet på 500 ml för att du slipper tömma den medan du dammsuger. Håll fokus på ditt mål utan att slösa tid. Och för just dessa områden, förvandla den till en kraftfull handdammsugare på ett ögonblick.

Se Xiaomi Dreame V12 för 262,80 € med kod på AliExpress

Upptäck vår jämförelse innan du köper

Innan du köper, är du säker på att du gör rätt val?

För att ta reda på det är det enklaste sättet att snabbt kunna jämföra konkurrerande produkter. För att göra detta kan ingenting vara enklare, se vår jämförelse av de bästa dammsugarna 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button