Drager PlayStation en gräns under Killzone-licensen?

Killzone

Seriens framtid Killzone verkar väldigt vag nu när sagans officiella sajt har avaktiverats…

Faktum är att sajten killzone.com omdirigerar nu besökare till den officiella PlayStation-webbplatsen.

Läs också:
Enligt en studie skulle PlayStation vara på rejäl nedgång i Japan

Slutet på Killzone ?

Äldre kommer ihåg det, Killzone, det är denna FPS som lanserades 2004 på PS2, som lovade att förlöjliga alla andra spel i genren. Det är också ett av spelen (tillsammans med Motorstorm) vilket fick mycket bläck att flöda under presentationen på PS3, på E3 2005…

I mer än 15 år, Killzone är en stark licens för PlayStation, tillgänglig på PS2, PS3, PSP, PS Vita, utan att glömma opusen Skuggfall som följde med PS4:an 2013. Det senare är än idag det sista riktiga avsnittet hittills.

Killzone

Men för några timmar, den officiella webbplatsen för Killzone har ändrats och välkomnar spelare med ett otvetydigt meddelande: ” den officiella Killzone-licenssidan har tagits bort. Besökare kommer att omdirigeras till PlayStation.com ».

Om det anges att detta inte påverkar flerspelarlägen, statistik eller till och med spelardata för avsnitt Legosoldat och Skuggfall, är det inte längre möjligt att skapa eller hantera klaner i PS4-spelet. Slutligen tackar utvecklarna fans och besökare för deras entusiasm och stöd under alla dessa år.


Kom ihåg att studion bakom KillzoneGuerrilla Games, erbjöd några Horisont: Zero Dawn på PS4, och arbetar för närvarande på sin uppföljare, som kommer 2021 på PS5 och PS4 (åtminstone hoppas vi det)…

Slutligen, notera att under avslöja av PS5-gränssnittet i slutet av förra året var avataren som användes av PlayStation… En karaktär från Killzone.

Källa: DualShockers

Relaterade Artiklar

Back to top button