Dra nytta av ett otroligt pris på UltraGear-skärmen från LG

Om du letar efter en bra 27″ spelmonitor till ett bra pris bör detta Amazon-erbjudande vara av intresse för dig.

lg ultragear

Specifikt gäller detta erbjudande från Amazon den solida LG UltraGear 27GN600-B.

LG UltraGear 27GN600-B i korthet

  • Snyggt tekniskt blad
  • Solid anslutning
  • Snygg och ergonomisk design

Hitta den här ganska stora PC-spelarskärmen från LG för 170,99 € istället för dess lägsta senaste pris som visades på 179,99 €.

Hitta LG UltraGear 27GN600-B för 170,99 € på Amazon

En utmärkt PC-spelskärm till ett bra pris hos Amazon

Det här erbjudandet på LG UltraGear 27GN600-B gaming PC-skärm erbjuds därför av Amazon, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till ett upphämtningsställe inom två arbetsdagar. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, det vill säga 42,75 € per månad. Produkten kommer med två års garanti.

Prestanda och elegans av LG

Detta erbjudande från Amazon är därför intresserad av en utmärkt PC-gamerskärm från LG, ett mycket välrenommerat märke på området, modell UltraGear 27GN600-B. Den har en 27″ FHD (1920×1080) IPS TN-panel med en uppdateringsfrekvens på upp till 144 Hz och en svarstid på 1 ms.

Utöver dessa idealiska funktioner för spelanvändning stöder denna LG UltraGear-skärm även HDR 10 samt många tekniker för optimal användarkomfort. Räkna särskilt NVIDIA G-Sync, AMD FreeSync Premium och ett blåljusfilter.

En meny på skärmen låter dig också ändra kontrast, ljusstyrka och använda filter för att passa dina behov. Denna LG UltraGear-skärm är därför extremt mångsidig och kommer att tillfredsställa dig även utanför spel.

På kontaktsidan är den här skärmen även välutrustad med en DisplayPort, en HDMI-port och ett kombo-uttag för hörlurar/mikrofon. Utöver PC-spelet bör den här skärmen därför även fylla sin funktion med en konsol.

Denna LG UltraGear-skärm har äntligen en design som är lika elegant som den är ergonomisk, tack vare en fot som gör att skärmens höjd och lutning kan justeras efter behov.

LG UltraGear 27GN850-B

Hitta LG UltraGear 27GN600-B för 170,99 € på Amazon

Hitta den PC-spelskärm du behöver tack vare vår jämförelse

Innan du drar nytta av denna trevliga kampanj från Amazon, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa PC-spelarskärmarna 2022, för att se hur denna LG UltraGear-skärm klarar sig i den hårda konkurrensen på området.

Relaterade Artiklar

Back to top button