Dra nytta av en kampanjkod under Cdiscount-försäljningen på denna iRobot Roomba dammsugare

iRobot Roomba e5154

Vinterrean är inte över och fortsätter att ge sina massor av fynd. Detta är fallet med detta Cdiscount-erbjudande som erbjuder dammsugaren iRobot Roomba E5154 till ett vansinnigt pris av 274,99 euro!

Se iRobot Roomba E5154-erbjudandet för 274,99 € på Cdiscount

En utmärkt robotdammsugare för mindre än 275 euro

Mindre än 300 euro för en robotdammsugare av så bra kvalitet, det är mer än ett fynd, det är ett riktigt fynd. Roomba E5154 från iRobot säljs vanligtvis för 499,99 euro redan drar nytta av en gigantisk sänkning på 200 euro på Bordeaux e-handlares sida, men det är inte allt!

Tack vare en kampanjkod kan du verkligen dra nytta av en extra rabatt på 25 euro. Ange bara ” 25 EUR » i den dedikerade rutan när du betalar för din beställning. Fakturans belopp kommer alltså att sänkas till endast 274,99 euro: tillräckligt för att ha kul utan att känna skuld!

Med denna geniala och kraftfulla robot är dammsugningens slit över. Utan påse samlar den upp damm effektivt och dess 0,6 liters behållare töms mycket enkelt. Dess 33 watts effekt kombineras med två utsugare med flera ytor för att garantera utmärkt sug av alla typer av smuts (skräp, djurhår, etc.) och på alla golv. Sidoborsten kommer dessutom för att spola ur damm på golvlisterna och rengöra din inredning ner till dess minsta hörn.

Styr din iRobot genom att bara tala

Roomba E5154 är extremt praktisk och en ansluten enhet som kommer ihåg dina städvanor. Med röststyrningsteknik är den kompatibel med Alexa och Google Assistant, så den kommer igång bara med ljudet av din röst. Inte särskilt bullriga, Roomba-dammsugaren överstiger inte 60 decibel.

Se iRobot Roomba E5154-erbjudandet för 274,99 € på Cdiscount

Dess ultraexakta detektor gör att den kan röra sig smidigt runt möbler. Den är alltså helt autonom. Dess 1800 mAh batteri ger den upp till 90 minuters autonomi. Upptäck snabbt de andra fördelarna med denna fantastiska enhet på Cdiscounts webbplats och dra nytta av detta erbjudande innan lagret tar slut!

sales_sitebanner

Varför rekommenderar Clubic denna bra plan?

  • Kraftfull och välutrustad enhet
  • Alexa och Google Assistant kompatibel
  • Hög tillförlitlighet

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa robotdammsugarna 2021

Se alla flasherbjudanden på Cdiscount

Läs också:
Försäljning: de bästa högteknologiska kampanjerna strax före den fjärde nedgången

Relaterade Artiklar

Back to top button