Dra nytta av en dubbel minskning på Lenovo P11 Plus pekplatta

För närvarande finns Lenovo P11 Plus-pekplattan till försäljning hos Darty och drar också nytta av ett återbetalningserbjudande: totalt 100 € rabatt.

Lenovo P11 Plus © Lenovo

Lenovo P11 Plus är en surfplatta med pekskärm med en 11″ 2K-skärm där du kan njuta av dina videor, spela spel och till och med göra lite kontorsarbete om du lägger till ett trådlöst tangentbord som säljs separat.

Lenovo P11 Plus i ett nötskal:

  • En 2K-skärm
  • 4 GB RAM
  • Minne kan utökas med microSD-kort

Lenovo P11 Plus pekplatta säljs vanligtvis för 299 € hos Darty. Men för tillfället visas den till 249€ och det finns också en ODR på 50€ som du kan dra nytta av, till ett slutpris på 199€.

Hitta Lenovo P11 Plus för 199 € hos Darty

Ett rabatt- och cashback-erbjudande för pekskärmsplattan Lenovo P11 Plus

Det här är dagens erbjudande på pekplattor. Om du letar efter en kompakt modell till en lägre kostnad kan du unna dig för knappt 200 € hos Darty. Faktum är att P11 Plus-modellen från Lenovo visas för 249 € istället för 299 € och detta är beloppet du måste betala idag.

Men om du följer den här länken kommer du att stöta på ett återbetalningserbjudande på 50 € från Lenovo. Allt du behöver göra är att fylla i filen och skicka de stödjande dokumenten som begärs för att få en återbetalning på 50 € på ditt konto inom några veckor. I slutändan kommer din surfplatta bara att kosta dig 199€.

En mini-pekskärmsplatta med en 2K-skärm

Den starka sidan med denna Lenovo P11 Plus pekplatta är onekligen dess 11″ skärm som visar en upplösning i 2K. Det är inte allt såklart, du har till exempel ett internminne på 128 GB som kan utökas med ytterligare 1024 GB via ett microSD-kort inte ingår.

Du kan räkna med en MediaTek Helio G90T-processor och 4 GB RAM. Det är naturligtvis en Android-surfplatta. Den har två foto-/videosensorer: en på baksidan på 13 Mpx, en på framsidan på 8 Mpx.

Batteriet på 7700 mAh låter dig ha flera dagars autonomi, om du har måttlig användning såklart. Då kan du räkna med att snabbladdningen på 20W får tillbaka den till 100 % ganska snabbt.

Lenovo P11 Plus © Lenovo

Hitta Lenovo P11 Plus för 199 € hos Darty

Vilken pekplatta är för dig?

Om du letar efter en speciell pekplatta kan du konsultera vår jämförande guide om Clubic dedikerad till dessa objekt. Där kommer du att kunna läsa redaktionens tester och åsikter på många modeller av surfplattor. Genom att jämföra dem får du en uppfattning om vilken som passar dig bäst.

Relaterade Artiklar

Back to top button