Dra nytta av detta erbjudande nu på denna 1 TB PNY SSD (mindre än 60 €)

Om du letar efter en bra liten 2,5″ SSD med en betydande lagringskapacitet bör detta erbjudande från Cdiscount intressera dig.

PNY CS900 120 GB © PNY

Den välkända PNY CS900 1 TB drar verkligen nytta av en fin rabatt hos återförsäljaren.

PNY CS900 1TB i ett nötskal

  • Bra prestanda för en 2,5″ SSD
  • Mycket kompatibel
  • Särskilt pålitlig och hållbar

Hitta på Cdiscount denna lilla välkända SSD från märket PNY för 59,99 € istället för runt 100 € hos de flesta återförsäljare.

Hitta PNY CS900 1 TB för 59,99 € på Cdiscount

En fantastisk klassisk 2,5″ SSD till försäljning på Cdiscount

Det här erbjudandet på PNY CS900 1 TB 2.5″ SSD erbjuds därför av Cdiscount, som ger gratis leverans i Metropolitan France hem till dig eller till ett uthämtningsställe inom en arbetsdag. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, d.v.s. 15 € per månad Produkten kommer med tre års garanti.

Stabil prestanda och 1 TB lagringskapacitet

Detta Cdiscount-erbjudande är därför intresserad av en 2,5″ SSD från PNY, ett mycket välrenommerat märke inom området, modell CS900, med en lagringskapacitet på 1 TB. 2,5″ SSD förpliktar, det kräver en kompatibel 2,5″ bay och en 7-stift SATA 6 Gb/s – Seriellt ATA-gränssnitt.

Oundvikligen mindre effektiv än sina M.2 NVMe-kollegor, den visar fortfarande hedervärd prestanda. Räkna en intern överföringshastighet på 535 MB/s vid läsning och 515 MB/s i skrift, tack vare dess 3-bitars NAND-flashminne per cell.

Som en PNY-produkt med självrespekt är CS900 särskilt hållbar och pålitlig. Den är verkligen beväpnad mot stötar och bäddar in många tekniker för att effektivt skydda data som lagras i den, såsom Enhanced Secure Erase eller Non-volatile Flash Memory. Ett energisparläge finns också för att inte överbelasta SSD:n överdrivet.

Utöver alla dessa ganska intressanta egenskaper visar sig CS900 vara mycket kompatibel. Det kan verkligen installeras på maskiner som kör Windows Vista till 11, såväl som på maskiner som kör Linux eller till och med Apple MacOS X.

Allt detta erbjuds i en kompakt design som lätt hittar sin plats i din maskin med sin 70 mm bredd, 100 mm djup och 7 mm höjd, för en vikt av 45 g.

PNY SSD CS900

Hitta PNY CS900 1 TB för 59,99 € på Cdiscount

Hitta den SSD som din dator behöver med vår jämförelse

Innan du drar nytta av denna trevliga kampanj från Cdiscount, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa SSD:erna 2022, för att se om PNY CS900 fortfarande lever upp till sitt fina rykte.

Relaterade Artiklar

Back to top button