Dra nytta av denna 128gb USB-nyckel till ett fyndpris just nu hos Amazon

Behöver du en mångsidig USB-nyckel med stor lagringskapacitet till ett mycket lågt pris? The Good Deals Team erbjuder dig ett Amazon-erbjudande på SanDisk Ultra Dual Drive 128 GB USB-nyckel för 14,60 € istället för 36,99 €, det vill säga 61 % besparing.

SanDisk Ultra Dual Drive

En mycket praktisk USB-nyckel till ett mycket lågt pris

  • Dubbla USB-C- och USB-A-kontakter
  • Bra lagringskapacitet
  • Solid prestanda och exemplarisk tillförlitlighet

Se SanDisk Ultra Dual Drive 128 GB-erbjudandet för 14,60 € på Amazon

Mycket trevlig kampanj hos Amazon

Det här erbjudandet på SanDisk Ultra Dual Drive 128 GB USB-nyckel erbjuds av Amazon, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem inom en arbetsdag. Produkten kommer med två års garanti.

Ett extremt mångsidigt USB-minne

Detta erbjudande från Amazon är därför intresserad av en USB-nyckel från SanDisk, ett varumärke med ett utmärkt rykte inom området, Ultra Dual Drive-modell, med en bra lagringskapacitet på 128 GB.

Det som särskilt skiljer denna USB-nyckel från konkurrenterna är förslaget om dubbel anslutning. Den har en vändbar kontakt med en USB-C-port på ena sidan och en USB-A-port på den andra. Tack vare denna dubbla hatt kan denna SanDisk-nyckel användas på en dator såväl som på smartphones eller surfplattor.

Tack vare USB 3.1-teknik utlovar denna nyckel också solid prestanda när det gäller filöverföringshastighet, oavsett vilken enhet den är ihopparad till. SanDisk-kvaliteten förpliktar, Ultra Dual Drive är särskilt pålitlig och bör därmed effektivt skydda data som lagras under lång tid.

Denna USB-nyckel erbjuder också förenklad filhantering tack vare SanDisk Memory Zone-applikationen (tillgänglig på Google Play), som låter dig se, konsultera och spara dina filer effektivt, särskilt på en Android-enhet. Mardrömmen att hantera blandade filer kan därför vara ett avlägset minne!

För att inte förstöra någonting har denna SanDisk USB-nyckel en elegant silverfärgad design, som också har fördelen av att vara särskilt kompakt. Den kan därför följa med dig överallt, men var självklart försiktig så att du inte tappar bort den!

Se SanDisk Ultra Dual Drive 128 GB-erbjudandet för 14,60 € på Amazon

Hitta USB-nyckeln du behöver med vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta särskilt intressanta erbjudande från Amazon, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa USB-nycklarna 2022, där Ultra Dual Drive också prisas för sin extrema mångsidighet.

Relaterade Artiklar

Back to top button