Dra fördel av denna 24″ böjda spelskärm till ett reducerat pris hos Cdiscount

Behöver du en solid PC-spelskärm som primär eller sekundär skärm, samtidigt som du sparar mycket pengar? The Good Deals Team erbjuder dig ett Cdiscount-erbjudande på en Samsung 24″ böjd spel-PC-skärm till €136,99 tack vare koden FRIDAY13 istället för €225,10.

samsung-skärm

En solid böjd gaming PC-skärm till ett fyndpris

  • Gediget tekniskt blad
  • Laddad med funktioner för bättre användarkomfort
  • Sober och elegant design

Se erbjudandet Samsungs böjda spel-PC-skärm för 136,99 €

Trevlig kampanj på Cdiscount

Det här erbjudandet på denna Samsung 24″ böjda spel-PC-skärm för 136,99 € tack vare koden FRIDAY13 erbjuds av Cdiscount, som ger gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till ett upphämtningsställe inom tre arbetsdagar. Det är möjligt att betala in fyra gånger, eller cirka 38 € per månad. Produkten kommer med tre års garanti.

Full HD Curved Immersion

Detta erbjudande från Cdiscount är därför intresserad av en böjd spel-PC-skärm från Samsung, ett märke som vi känner väl inom detta område, modell C24RG50FZR. Den har en 24″ FHD (1920×1080) 1800R böjd LED-bakgrundsbelyst VA LCD-panel med upp till 144Hz uppdateringsfrekvens och 4ms svarstid.

Den visar också ett kontrastförhållande på 3000:1, en ljusstyrka på 250 cd/m² och många funktioner för bättre visuell komfort. Räkna till exempel AMD FreeSync, Black eQualizer, Flicker Free eller Eye Saver.

Det är också möjligt att ändra många inställningar efter behag för en optimal upplevelse, såsom ljusstyrka eller kontrast. Ursprungligen erbjuder denna Samsung-skärm också olika visningslägen anpassade för olika användningsområden, såsom Cinema, FPS, RTS, RPG och andra.

På kontaktsidan finns ganska standardelement: en DisplayPort 1.2, två HDMI-portar och ett hörlursuttag. Förutom PC-spel borde den därför vara idealisk för konsolspel.

Till råga på allt har den en helsvart design som är lika sober som elegant, vilket enkelt kommer att fullborda din installation. Det kommer dock att behöva lite utrymme för att dra nytta av det, med måtten 54,78 x 24,26 x 43,05 cm för en vikt på 3,3 kg.

Se erbjudandet Samsungs böjda spel-PC-skärm för 136,99 €

Hitta din nästa spelmonitor

Innan du utnyttjar detta exceptionella erbjudande från Cdiscount som en del av en fredag ​​den 13:e, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa PC-spelarskärmarna för att se vad denna böjda skärm från Samsung är värd i tuff konkurrens.

Relaterade Artiklar

Back to top button