DOOGEE S86 presenterar en ny smartphone med ett mycket stort batteri på 8500 mAh

DOOGEE S86

DOOGEE-varumärket formaliserar sitt nya smart telefon S86.

En modell av typen backpacker som drivs av ett (mycket) stort batteri.

Läs också:
Caterpillar presenterar sin nya ultra-resistenta smartphone

En ny S86 från DOOGEE

Det kinesiska varumärket DOOGEE, som vi är skyldiga MIX-serien av smartphones, formaliserar sin helt nya terminal, S86. En smartphone som annonseras som ” äventyrare »och visas till ett mycket aggressivt pris, men som ändå försöker fylla på med teknologier för att locka kunder.

DOOGEE S86 har alltså en stor 6,1″ LCD-skärm, en Helio P60-processor förknippad med 6 GB RAM, 128 GB lagring, 24W snabbladdning… och ett 8500 batteri. mAh Enligt märket skulle smarttelefonen kunna att erbjuda en rekordautonomi på fyra dagar.

DOOGEE S86

Certifierad IP68 och IP69K, S86 är också avsedd att vara resistent mot vatten, damm, stötar… Den drivs av Android 10, har en 8-megapixel frontlins och en bakre fotosektion som består av fyra sensorer, ledda av en 16-megapixel huvudmodul.

DOOGEE S86

Pris och tillgänglighet

DOOGEE S86, enligt den dedikerade sidan på AliExpress, kommer att erbjudas till ett pris av 316 dollar, eller cirka 266 euro. Tillgänglighet planerad till 29 mars.

Vilka är de bästa stötsäkra smartphonesna?

Katt S41

Oavsett om du är en stor idrottsman, en äventyrare eller ett proffs, kanske du redan av misstag har tagit sönder din smartphone genom att tappa den. Även om många modeller idag är vattentäta, garanterar detta dem inte bra motstånd mot fall eller extrema temperaturer… Läs mer

Källa: Neowin

Relaterade Artiklar

Back to top button