Donationer till Ukraina via Airbnb

Tusentals bokningar har kommit på Airbnb för hus och hotell i Ukraina, från turister som aldrig kommer att åka på semester!

En briljant idé att göra gratis donationer på Airbnb

Som meddelats har Airbnb stängt bokningar för Ryssland och Vitryssland, som vedergällning och protest mot kriget. Andra resebyråer som Expedia och Priceline, som har lagt ner sina tjänster, är också på samma linje.

Det ekonomiska och politiska landskapet visar oss ett allt mer isolerat Ryssland. Många företag som har upphört med sin verksamhet, som Apple som inte längre kommer att sälja sina produkter och Ikea med de stängning av 17 butiker.

Men trots den katastrofala pågående konflikten i Ukraina, Airbnb är i full drift och det har varit huvudpersonen och en halv i ett stort humanitärt bistånd för civila.

Airbnb sa den 5 mars att det tog emot över 62 Tusen reservationerför hem och hotell i Ukraina, på bara 48 timmar.

Uppenbarligen är det här turister som aldrig kommer att sätta sin fot där, med tanke på den dramatiska situationen.

På detta sätt allokerar företaget omedelbart medlen till ägarna av fastigheterna, vilket blir ett snabbt och enkelt sätt att göra donationer till det ukrainska folket i stora svårigheter.

Donationerna kom till största delen från Förenta staterna, följt av de av London och Kanada, demonstrerar närheten och det stora hjärtat hos de människor som vill ge en hand och göra sin närhet till Ukraina märkbar.

Genom att använda detta trick kan du vara säker på att pengarna når mottagarna direkt. Risken för bedrägerier är praktiskt taget noll, eftersom företaget har allt bankuppgifter för ägarna av de hyrda bostäderna.

Det verkar också som att Airbnb inte har undanhållit några avgifter och skickat 100 % av medlen.

Vd, Brian Cheskypratade om affären på Twitter och han sa att han var entusiastisk över initiativet och angav att de i själva verket är gratis donationer.

Relaterade Artiklar

Back to top button