Dolby Audio 7.1 och personligt ljud, de nya Corsair HS65 hörlurarna kommer att göra ljud

Corsair H65 © Corsair

Corsair har precis presenterat och släppt HS65, en ny trådbundna spelheadset. På menyn i synnerhet, surroundljud och kompatibilitet med alla typer av enheter.

Tillverkaren lanserar också modellerna HS80 RGB USB, HS55 Stereo och HS55 Surround samtidigt.

Corsair tror fortfarande på tråd med HS65

Corsair HS65 finns i svart eller vitt och är en av märkets senaste. Detta trådbundna headset riktar sig främst till spelare och erbjuder Dolby Audio 7.1 surroundljud som är kompatibelt med SoundID. Med hjälp av programvaran Corsair iCUE gör detta verktyg det enkelt att anpassa lyssningsprofiler beroende på situationen.

Debiteras 79,99 euro, 282 g headsetet har en metallstruktur och öronkåpor med memory foam med andningsbar mikrofiber och syntetiskt läderöverdrag.

Ett enda volymkontrollhjul finns på produkten, medan mikrofonen kan fällas ned för att stängas av. Kompatibel med Windows och macOS, men även konsoler tack vare sitt 3,5 mm-uttag, kommer Corsair HS65 med en USB-adapter för att hantera 7.1-ljud.

Vilka är de bästa spelheadseten? Jämförelse 2022

Vilket är det bästa spelheadsetet just nu? Med åren har ljud blivit en av grundkomponenterna i videospel, praktiskt taget på samma sätt som grafik, och påverkar spelandet mer eller mindre starkt. Oavsett om det är en kontemplativ visning av en mellansekvens, att höra exakt dina motståndares rörelser och därmed ha en bättre överblick över deras positionering, eller helt enkelt kommunicera med dina lekkamrater, är spelheadsetet idag ett av nyckelelementen för att dra full nytta av dina favorittitlar , men också för att öka din prestation. Hitta vårt urval av de bästa modellerna.
Läs mer

Källa: Corsair

Relaterade Artiklar

Back to top button