Dogecoin: Elon Musk skickar honom till månen och han sjunker ner i helvetet

Elon Musk designa allt för att skicka Dogecoin på månen, men i en stund lyckas hamna i helvetet. Faktiskt medan alla pratar om interplanetär handel i kryptovalutor mellan SpaceX Och Geometrisk energiTeslas beskyddare denna vecka har förlorade 24 % av sina tillgångar Därför att kollaps från Bitcoin. Vi ser detaljerna om både Dogecoin som vill åka till månen och Musk som tappar mark och hamnar under jorden.

Innan han skickar Dogecoin till månen bör Elon Musk hålla sina ord i schack

“” Säger ett gammalt talesätt idag, mer än någonsin, fortfarande giltigt. Det borde du säga till dig själv igen Elon Musk som på en enda dag, denna vecka, föll till tredje plats i klassificering av män mer rik i världen. Han kanske har tänkt för mycket på interstellära resor finansieras i Dogecoin mellan SpaceX och Geometric Energy.

Bara sin egen tweeta ledde Bitcoin till en krasch som resulterade i en otrolig duns håller på med tappa bort till Teslas beskyddare 24 % av sina tillgångar. Objekt? Inga fler köp av Tesla med kryptovalutor. Anledningen? Bitcoins skulle inte vara det ekologiskt hållbart. Så efter så många månaders slakt av våra liv med Dogecoin och Bitcoin pratar vi om framtidens myntför bara några dagar sedan insåg han det de förbrukar för mycket energi håller på att brytning.

Bättre sent än aldrig, säger de. Men han kunde tänka på det här innan och framför allt inte prata så mycket om det oförsiktighet. Förresten, efter att precis ha pratat med Saturday Night Show från DUKE-1den första satelliten betalas helt i dogecoin som kommer att gå till månen. Tillverkad av Geometric Energy Corporation, kommer den att ansluta sig till Falcon 9-raketen som gjorts tillgänglig av SpaceX.

“” har han förklarat Samuel ReidVD för Geometric Energy.

Detta är den första samriskföretag finansieras uteslutande i kryptovalutor och specifikt i dogecoin.

Relaterade Artiklar

Back to top button