Doctor Strange, Jurassic World, Nope, DC Comics… upptäck alla Superbowl 2022-trailers

Doctor Strange 2 © Marvel Studios

Den stora massan av amerikansk fotboll var en möjlighet för Hollywood-studior att erbjuda nya bilder av årets mest efterlängtade filmer och serier.

Natten mellan söndag och måndag, fransk tid, hölls den 56e Super Bowl, mellan Cincinnati Bengals och Los Angeles Rams. Om du är intresserad har de senare också vunnit 23 till 20.

Men för popkulturfans är Superbowl framför allt en stor festival av trailers. Studios investerar miljontals dollar för att presentera sina nya storfilmer för en publik på över 100 miljoner tittare, och i år var inget undantag.

Doctor Strange och galenskapens multiversum


Detta är den stora biten av denna Superbowl 2022. Marvel Studios har släppt den andra trailern för nästa äventyr av Doktor Strange och Maison des Idées släpper lös hästarna med nya bilder lika spektakulära som de är psykedeliska.

The Sorcerer Supreme kommer att behöva möta konsekvenserna av hans tidigare handlingar som ledde till öppnandet av Multiversum. Det här borde också vara ett tillfälle för oss tittare att se välkända karaktärer från Marvel-universumet på bio som kommer att göra comeback. Om du har ögat kan du också känna igen ett enkelt, men vi berättar inte mer…

Marvel Studios sände också en TV-spot under Superbowl som innehåller andra aldrig tidigare skådade bilder från denna trailer som kommer att underblåsa MCU-fansteorier i veckor framöver.


Jurassic World: världen efter


Den tredje och sista delen i sagan Jurassic World avslöjades redan förra veckan i en stor trailer. Om du inte hade haft chansen att ta reda på det, erbjuder Superbowl dig en catch-up-session med en förkortad version, som inte avslöjar några nya bilder och fokuserar på actionsekvenser och återkomsten av skådespelartrion. först Jurassic park.

Månriddare


Den 30 mars kommer en ny superhjälte att ansluta sig till MCU:s led med Månriddare, en serie tillgänglig på Disney+. Superbowl var en möjlighet för streamingplattformen att visa ytterligare bilder som förkunnar en mörkare och främmare atmosfär än vad Marvel Studios hade vant oss vid hittills. Bara några veckor kvar att vänta…

Om samma ämne:
Sagan om ringen | The Rings of Power: den första teasern är ute för Super Bowl

Batman, The Flash, Black Adam, Aquaman


DC Films planerar att släppa fyra filmer i slutet av 2022 och istället för att erbjuda en ny trailer för varje projekt, har Warner Bros dotterbolag beslutat att erbjuda Superbowl-tittarna ett två minuter långt klipp. minuter som samlar bilder av Batman, svart adam, Aquaman och det förlorade kungariket och Blixten.

Om adaptionen av Dark Knight med Robert Pattinson, som släpps den 2 mars, inte visar något nytt, släpper de andra tre projekten några nya mycket korta bilder som ger en överblick över utseendet på våra hjältar och karaktärer som fortfarande är osedda i DC Universe på bio, som Hawkman, Atom Smasher och Cyclone, medlemmar av Justice Society of America.

svart adam väntas i Frankrike den 27 juli, Blixten kommer att ramla den 2 november och Aquaman och det förlorade kungariket avslutar marschen den 14 december.

Boop


Det nya amerikanska underbarnet av fantasy och skräck, Jordan Peele, återvänder till framsidan av scenen. Efter firandet gå ut och Osskommer regissören att erbjuda oss i sommar sitt nya projekt, med titeln Boop.

Den här trailern, kylig och perfekt arrangerad, ger oss ingen indikation på handlingen. Vi kan bara dra slutsatsen att handlingen kommer att äga rum på en ranch ovanför vilken hänger ett mörkt och mystiskt moln. Universal Pictures, som distribuerar filmen, talar om ” pop mardröm för att beskriva filmen och vi kan inte vänta med att få veta mer till dess att den släpps den 3 augusti 2022.

Sonic 2 filmen


Sonic-fans kunde också njuta av en TV-spot Sonic 2 filmen. Med en längd på bara 30 sekunder är det här korta klippet ändå fyllt med nya bilder och visar oss lite mer av de nya karaktärerna som introduceras av denna uppföljare, i synnerhet Knuckles som kommer att vara vår hjältes antagonist.

För övrigt bör den här uppföljaren följa grunderna från den första opusen. Atmosfären verkar identisk, det visuella universum har tydligen inte rört sig ett dugg och Jim Carrey verkar fortfarande inspirerad av Dr Robotnick. Filmen kommer att släppas på franska biografer om bara några veckor, den 30 mars 2022.

Källa: Super Bowl

Relaterade Artiklar

Back to top button