Doctolib är överväldigad av tider för anti-COVID-19 boosterdosen

Doctolib logotyp

Inför Olivier Vérans tal för några timmar sedan om de nya åtgärderna kring den sanitärskort
, Doctolib
var redan tagen med storm…

Och det kommer inte att gå.

Doctolib igen (och alltid) tagen med storm

Det var att vänta. För några veckor sedan var det Emmanuel Macron som slog sönder internet med sina regeringsmeddelanden och i eftermiddags var det Olivier Véran som sprängde Doctolibs servrar. Faktum är att efter de senaste tillkännagivandena om den tredje dosen av vaccin, exploderade möten bokstavligen på telekonsultationsplattformen från början av eftermiddagen.

Vi noterar dock ett ganska nyligt fenomen av förväntan, eftersom Doctolib-plattformen redan hade stormats i går, dagen före tillkännagivandena från solidaritets- och hälsoministern. Många människor förutsåg den tredje dosen och bokade tider så snart som möjligt.

Doctolib

Om vaccinationstiden via Doctolib alltså var runt tre dagar i början av veckan steg den till åtta dagar igår. Bara i går registrerade plattformen mer än 360 000 mötesförfrågningar för den tredje dosen. Uppenbarligen, i kölvattnet av Olivier Vérans tillkännagivanden idag, blev Doctolib snabbt otillgänglig, vilket resulterade i upprepade krascher…

När dessa rader skrivs placerar webbplatsen internetanvändaren i en kö med en beräknad väntetid på ” mer än 30 minuter innan man äntligen kan göra det dyrbara mötet.

Kom ihåg att Olivier Véran i dag tillkännagav minskningen av perioden mellan den andra och den tredje dosen av vaccinet från sex till fem månader, och att hälsokortet kommer att vara föråldrat den 15 januari 2022 i avsaknad av en tredje dos. Dessutom är PCR-tester nu bara giltiga i 24 timmar istället för 72 timmar tidigare.

Om samma ämne:
Adolf Hitler, Svampbob Fyrkant: giltiga falska EU-hälsopass skapade med legitima privata nycklar, EU utreder

Källa: Huvudstad

Doctolib

Att ladda ned

Doctolib

  • Tillverkad i Frankrike
  • Komplett plattform
  • Bokning av vaccinationstider

På bara några år har Doctolib gjort sig oumbärlig i e-hälsans värld. Från att boka tid till onlinekonsultationer har det blivit ett säkert kort för alla telemedicinentusiaster.

På bara några år har Doctolib gjort sig oumbärlig i e-hälsans värld. Från att boka tid till onlinekonsultationer har det blivit ett säkert kort för alla telemedicinentusiaster.

Relaterade Artiklar

Back to top button