DMZ: DC Comics Dystopia kommer till HBO Max

Från och med den 17 mars kommer HBO Max att börja sända serieanpassningen av DC-seriens succé DMZ. Så det var mer än dags för en trailer.

Bären av Rosaria Dawson, kommer programmet bara att pågå i fyra avsnitt.

DMZ : välkommen till världen efter

DC-serier handlar inte bara om superhjältar. Som bevis, nästa live action-anpassning signerade HBO Max och anpassad från eponymous DMZ. Publicerad mellan 2005 och 2012 via Vertigo-etiketten, lutar Brian Woods och Riccardo Burchiellis arbete mer åt sidan av förväntan.

DMZ © HBO Max

Den 17 mars kommer SVoD-tjänsten som fortfarande inte är tillgänglig i Frankrike att sända de fyra avsnitten av denna begränsade serie på en gång. Handlingen utspelar sig på Manhattan, nu en förstörd, isolerad och demilitariserad zon (därav namnet på programmet) efter det andra amerikanska inbördeskriget.

Till skillnad från serierna, som följer en journalist som går in i denna DMZ för att krönika dess dagliga liv, kommer det här att vara en fråga om att följa Alma, en karaktär som kom till skärmen av Rosaria Dawson (Luke Cage), läkare och mamma på jakt efter sin son. När det gäller resten av skådespelarna kan vi notera närvaron av Benjamin Bratt (Doktor Strange) eller till och med Hoon Lee (banshee
).

Källa: TVLine

Relaterade Artiklar

Back to top button