DmDigital: den redaktionella appen som bryter ner alla barriärer, även dystrofier

Det här är nyheterna som värmer hjärtat och som förtjänar att spridas. Hon är född DmDigitalL’redaktionell app den där bryter ner varje barriär. Speciellt för dem som tyvärr lider av dystrofier också muskulös.

Att leva med dessa sjukdomar är inte lätt alls och även de enklaste och mest automatiska sakerna i livet blir en hinder att lära sig a överstiga. Till exempel bläddra i en tidning, en tidning eller en bok. Och här går det hjärtliga tacket från Tecnoandroid till UildmL’Italienska unionen för kampen mot muskeldystrofi. 60 år efter grundandet har det skapat DmDigital, ett fantastiskt verktyg som förändrar interaktionen med och i nyhetsvärlden.

Tack vare Uildm föddes DmDigital den unika och oumbärliga redaktionella appen för dem som lider av dystrofier

DmDigital är verkligen en unik app. Skapat av Uildm, syftar det till att bryta ner de barriärer som hindrar dem som lider av dystrofier från nyhetsvärlden. Dessutom vill hon också bli det tillförlitlig och auktoritativ informationskälla på världen av handikapp eliminera barriärerna för dem som bekänner sig vara “friska” och “normala”.

DmDigital App

Också för att idag, 2021, behöver ingen längre känna sig annorlunda, en börda eller värdelös. DmDigital är det första digitala verktyget kapabla att förena de som lider av funktionshinder med de som vet lite om dessa sjukdomar. Ändå även med dem som är engagerade i att hjälpa och stödja kampen till dessa och i synnerhet till muskeldystrofi.

Det här handlar inte om att förena nationer med ubåtsdatakablar för internet. Vem som tyvärr lider av funktionsnedsättning hittar komplicerat att genomföra vad de som inte lider av det gör utan att ens tänka på det. Vänd en sida till exempel. Läs en tidningsartikel eller några sidor i en bok. DmDigital gör allt detta enklare och det bryter ner skillnader. Så, genom att surfa på den här appen, kan alla föreställa sig att de är bredvid någon som kanske inte har så tur, men den här gången tänker på sig själva på samma sätt eftersom detta verkligen är verkligheten.

Genom att gå samman kommer det att vara möjligt att stödja verkligheter som Uildm som kämpar för varje dag bryta ner alla gränser. Alla av oss måste vara redo att byta perspektiv för andras skull, bara av kärlek. Vi avslutar med de rörande orden Anna Mannarariksråd i Uildm och redaktionschef för DM.

“”.

DmDigital är tillgängligt för båda Android nedladdningsbar från PlayStore genom att klicka på denna länk, som för ÄppleApp Store genom att klicka på denna länk.

Relaterade Artiklar

Back to top button