DJI tillkännager Osmo Action 3, dess nya actionkamera

DJI Osmo Action 3-3 © © DJI

För att inte lämna för mycket fria händer till GoPro inom området cam actionden kinesiska DJI tillkännager idag sin Osmo Action 3. Denna nya extremkamera är tillägnad de mest orädda användare.

DJI inleder sitt tillkännagivande pressmeddelande med att berätta om autonomin hos sin nya kamera för äventyrare. Den senare har ett 1 770 mAh batteri som tillåter upp till 160 minuters inspelning i 1080p / 30 fps, med stabilisering avskuren och skärmar av, specificerar DJI. Detta batteri lyser framför allt för sin förmåga att ladda (det kan återställa 80 % autonomi på 18 minuter) och för sin förmåga att fungera vid låga temperaturer (ned till -20 grader).

Vackra bilder… perfekt stabiliserade

Utöver sin snabbladdning, en första på marknaden för cam action försäkrar DJI, Osmo Action 3 kännetecknas också av sitt monteringssystem designat från början för att underlätta inspelning av videor i porträttformat (vertikalt). Men det mest intressanta finns förstås inom själva fångstområdet.

Den nya DJI-kameran är baserad på en 1/1,7 tums sensor som tillåter inspelning i 4K vid 120 fps med en ultravidvinkel FOV på 155° och framför allt ett nytt hanteringssystem för värmen för att undvika överhettning, vanligt på denna typ av produkt under en lång inspelning i 4K. Observera dock att detta system har testats i samband med inspelningar i 4K vid 60 fps… och inte 120 fps.

DJI Osmo Action 3-1 © © DJI

Osmo Action 3 kan också variera inspelningslägena för att växla till slow motion- eller TimeLapse-lägen. Utan en extra låda klarar den även nedsänkning upp till 16 meter på egen hand. DJI tillkännager äntligen närvaron av tre olika stabiliseringslägen: RockSteady 3.0 (lämplig för 4K/120 fps inspelning för handhållna eller cykelbilder till exempel), HorizonSteady (låter bilden förbli perfekt horisontell även under aktiviteter som surfing) och HorizonBalancing, halvvägs mellan de två tidigare lägena, utformade för att prioritera 4K i en dynamisk miljö.

DJI Osmo Action 3-2 © © DJI

Uppsjö av funktioner för vloggare

Osmo Action 3 riktar sig också till vloggare med funktioner och specifikationer tillägnade dem, såsom närvaron av två pekskärmar (inklusive en på framsidan för enkel filmning) eller direktsänd Wi-Fi-strömning (i 1080p/30fps, 720p/30fps eller 480p/30fps). Det är även möjligt att använda DJI:s nya actionkamera som webbkamera för videoutbyte på toppen om din bärbara dator har en dålig kamera (vilket ofta är fallet).

I bulk drar Osmo Action 3 nytta av andra praktiska funktioner som snabbväxling mellan fem personliga lägen, stöd för röststyrning och röstvarningar, x4 digital zoom eller till och med kompatibilitet med DJI-mikrofoner via dess USB-C-port.

DJI Osmo Action 3 säljs nu i DJI-butiken från 359 euro, med ett batteri, den horisontella vertikala skyddsramen, adapterhållaren för snabbkoppling och en platt självhäftande bas.

DJI Osmo Action 3-4 © © DJI

Källa: DJI pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button