DIY fitness: här är de bästa apparna att träna även hemma

Pandemin har hållit oss som gisslan ett tag. Vi vet att det i detta ögonblick är viktigt att ge prioritera försiktighetsnarare än att riskera att gå ut och utsätta oss själva eller andra för fara. I detta avseende, istället för att tappa modet och stanna hemma deprimerad, kan många ha en önskan om det frigöra lite energi, till exempel med kondition. I detta avseende finns det ett antal mycket trevliga och nedladdningsbara appar gratis från Google Play Butik vilket kan vara mycket användbart för att nå målet utan att behöva gå ut.

Hemträning, här är de bästa apparna

En av de mest använda och bäst recenserade apparna i butiken heter. Liksom många appar av den här typen innehåller den en gratisversion och en Pro-version för en avgift. Den kostnadsfria grundutbildningen varar 5 veckor och inkluderar dagliga övningar som är anpassade efter kön, längd, ålder och de viktigaste egenskaperna hos din person.

Ett alternativ till den nyss nämnda appen kan de vara applikationsgrupper skapade av . Dessa är separata applikationer, specifika för nedladdarens behov. Den minsta gemensamma nämnaren är 30-dagarspasset med dagliga övningar i serie. De finns för män och kvinnor, men också för specifika delar av kroppen. Bland dessa finns det också den som ska gå ner i vikt och det för musklerna. Genomsnittet av recensionerna av alla dessa appar och av 4,8 av 5 stjärnor.

Om du fortfarande är nyfiken på någon annan app, kan du prova punkten som också har anpassning av övningarna. Jag hoppas att du finner dem användbara!

Relaterade Artiklar

Back to top button