Distansutbildning: akta dig för en mycket allvarlig dold fara

A osynlig fiende gömmer sig bakom distansutbildning lika bra som det smart arbete. Många tänker inte ens på det och utan att märka det äventyrar det det hälsa av de små och dem själva. Här är vad det är och lösningarna för skydda dig.

Radiovågor: här är fienden till distansutbildning och smart arbete

Sedan covid-19-pandemin bröt ut har allas vanor genomgått stora förändringar. Jag vet det väl föräldrar och framför allt mammor som har fått möta en stor utmaning: distansundervisning. Ett nytt sätt att undervisa i skolan utan att vara närvarande. Detta innebar att använda Mobil enheter och teknik. Från en Internet anslutning stabil till PC, surfplatta och smartphone, viktigt för detta. För att inte tala om de som fick dela mellan barns skola och smart arbete.

Således har enheterna i italienska familjer ökat avsevärt. En vinnande tillgång har skapats: pandemi och teknik vilket ökade branschens försäljning. Bakom allt detta finns dock en farlig fiende för deras barns hälsa i distansutbildning och för dem själva: radiovågor. Att fördöma detta problem, inte att ta lätt på, var riktning ATS i Milano. Inte nog med det, utan det har också spridit sig specifika indikationer till läkare och dyrbar tips för minska exponeringen under dagen och speciellt på natten.

Vad man ska göra för att minska exponeringen för radiovågor från digitala enheter

Vad behöver göras för minska exponeringen till radiovågorna från de digitala enheter vi har hemma? Tänk på att de används under lång tid under distansutbildning eller smart arbete. En annan viktig aspekt är att, enligt vad som deklarerades avIARCradiovågor har definierats “möjligen cancerframkallande för människor“Sedan 2011.

ATS tog situationen till sitt hjärta och startade sedan en förebyggande kampanj och information. Tillägnad alla elever och lärare i distansundervisning, men också till föräldrar och vuxna i smart arbete, här är några snabba tips:

  • behålla mest avlägsen möjliga digitala enheter från din egen kropp;
  • bättre att ansluta med kabel LAN och inte Wi-Fi på datorn och de enheter som du arbetar med eller distansutbildning;
  • när det är möjligt, använd “flygplan“Av deras enheter;
  • avaktivera Wi-Fi och enheter under natt.

Relaterade Artiklar

Back to top button