Display Driver Uninstaller för AMD, INTEL, NVIDIA-drivrutiner

Display Driver Uninstaller är en lätt och bärbar programvara som hjälper dig fullt ut avinstallera och avinstallera drivrutiner(avinstallera och ta bort AMD, INTEL, NVIDIA-drivrutiner) och AMD, INTEL, NVIDIA-paket från systemet Windows . Att ta bort dessa drivrutiner är bara några klick bort med denna programvara. Åtgärden från verktyget för borttagning av drivrutiner är omedelbart, så du behöver inte vänta länge för att se hur drivrutinerna NVIDIA , INTEL , AMD tas bort från ditt system. Gränssnittet för denna applikation är också enkelt och bekvämt!

Denna gratis programvara kan vara till stor hjälp om du vill avinstallera drivrutinen helt om dina felsökningsåtgärder med misslyckad installation av bildskärmsdrivrutin inte lyckas.

Display Driver Uninstaller(Display Driver Uninstaller) för Windows 11/10

Hur man använder avinstallationsprogram för bildskärmsdrivrutiner(Display Driver Uninstaller)

Display Driver Uninstaller(Display Driver Uninstaller) är lätt att använda och har inga komplexa installations- och konfigurationsalternativ. Innan du kör den körbara filen bör du veta att verktyget kan användas normalt, men för fullständig stabilitet måste du föredrar säkert läge(föredrar ett säkert läge) för att köra programmet. Det är också alltid att föredra att säkerhetskopiera eller återställa systemet innan du startar programmet, så att om något går fel kan det enkelt återställas.

Programmet måste laddas ner från dess webbplats. När du har laddat ner klickar du på ikonen DDU för att starta den i säkert läge.

Läsa(Läs) : Hur man avinstallerar gamla och oanvändbara drivrutiner i Windows

Avinstallera drivrutiner helt AMD , INTEL , NVIDIA

När du har startat programmet måste du välja grafikdrivrutinen från rullgardinsmenyn. Du kommer att se alternativ för att avinstallera drivrutiner NVIDIA , INTEL , AMD. Under valet av drivrutinen du behöver avinstallera kan du välja om du vill starta om din dator eller inte, eller så måste du stänga av den helt.

Display Driver Uninstaller(Display Driver Uninstaller) är mycket snabb att göra sitt jobb. du kan använda windows kontrollpanel(Windows Kontrollpanel) för att ta bort drivrutiner, men detta Windows-verktyg för borttagning av drivrutiner hjälper dig när standardborttagningen av drivrutiner misslyckas.

Funktioner i Display Driver Uninstaller (DDU)(Funktioner i Display Driver Uninstaller (DDU))

Här är några av funktionerna i programmet avinstallera bildskärmsdrivrutinen(Display Driver Uninstaller) :

 • Lätt att förstå och lätt att använda
 • Rent och enkelt användargränssnitt
 • Bärbarhet
 • Visa utökad logg
 • Flerspråkig stöd
 • Påverkar inte systemets prestanda eftersom det körs på en låg nivå CPU(CPU) och BAGGE.(BAGGE)

Krav:
(Krav:)

Det finns flera krav som måste uppfyllas för att kunna använda detta verktyg för borttagning av drivrutiner Windows . Här är de:

 • .NET måste vara installerat på datorn Framework 2.0+
 • Stöds från Windows XP upp till Windows 11/10
 • Stöder 32-bitars och 64-bitars versioner.

Klick här(här) för att ladda ner den senaste versionen från hemsidan. Den totala storleken på denna gratis programvara är 1140 KB och det tar några minuter att ladda ner. NOTERA(NOTERA) . Vissa antivirusprogram kan flagga det som skadlig programvara, men det är ett falskt positivt, men du kan göra som du vill och sedan bestämma om du vill använda den eller inte.

Du kan sedan använda NVIDIA Smart Scan, AMD Driver Autodetect eller Intel Driver Update Utility för att ladda ner, installera eller uppdatera lämpliga drivrutiner.

Se detta om du får meddelandet Displaydrivrutinen slutade svara och har återställts).(Se detta om du får en bildskärmsdrivrutin slutade svara och har återställt meddelandet.)

Display Driver Uninstaller är en lätt och bärbar programvara som hjälper dig att avinstallera och ta bort AMD, INTEL, NVIDIA drivrutiner och paket helt från Windows-systemet. Att ta bort dessa drivrutiner är bara en fråga om några klick med denna programvara. Åtgärden från verktyget för borttagning av drivrutiner är omedelbart – så du behöver inte vänta länge för att se NVIDIA, INTEL, AMD-drivrutiner avinstalleras och tas bort från ditt system. Gränssnittet för denna applikation är också enkelt och hanterbart!

Detta gratisprogram kan vara ganska användbart om du vill avinstallera en drivrutin helt om dina ansträngningar att felsöka misslyckade skärmdrivrutininstallationer inte lyckas.

Display Driver Uninstaller för Windows 11/10

Hur man använder Display Driver Uninstaller

Display Driver Uninstaller

Display Driver Uninstaller är enkel att använda och har inga komplicerade inställnings- och konfigurationsparametrar. Innan du kör den körbara filen bör du veta att verktyget kan användas i normalt läge, men för full stabilitet bör du föredrar ett säkert läge för att köra programmet. Det är också alltid att föredra att ta säkerhetskopian eller en systemåterställning innan du kör programmet så att om något fel händer, kan det enkelt återställas.

Du måste ladda ner programvaran från dess webbplats. Efter nedladdning, klicka på DDU-ikonen för att köra den i säkert läge.

läsa: Hur man tar bort gamla och oanvändbara drivrutiner i Windows

Avinstallera AMD, INTEL, NVIDIA drivrutiner helt

Efter att ha kört programmet måste du välja grafikdrivrutinen från rullgardinsmenyn. Du kommer att se alternativ för att avinstallera NVIDIA, INTEL, AMD-drivrutiner. När du väljer drivrutinen som du behöver avinstallera kan du välja om du vill starta om datorn eller inte eller om du måste stänga av den helt.

Display Driver Uninstaller fungerar mycket snabbt för att utföra sin funktion. Du kan använda Windows Kontrollpanel för att avinstallera drivrutinerna, men det här verktyget för borttagning av drivrutiner för Windows hjälper dig i det fallet när din standarddrivrutinavinstallation misslyckas.

Funktioner i Display Driver Uninstaller (DDU)

Några av funktionerna i Display Driver Uninstaller är följande:

 • Enkel att förstå och lätt att använda
 • Rent och enkelt användargränssnitt
 • Bärbarhet
 • Visa utökad logg
 • Stöd för flera språk
 • Påverkar inte systemets prestanda eftersom det körs på låg CPU och RAM

Krav:

Det finns få krav som man bör uppfylla för att använda detta verktyg för borttagning av drivrutiner för Windows. Dessa är följande:

 • .NET Framework 2.0+ krävs för att vara installerat på datorn
 • Stöds av Windows XP till Windows 11/10
 • Stöder 32-bitars och 64-bitars.

Klick här för att ladda ner den senaste versionen från dess hemsida. Den totala storleken på detta gratisprogram är 1140 KB vilket tar några minuter att ladda ner. NOTERA: Vissa antivirusprogram kan markera det som skadlig programvara, men det är ett falskt positivt – men du kan använda ditt eget gottfinnande och sedan bestämma om du vill använda det eller inte.

Du kan sedan använda NVIDIA Smart Scan, AMD Driver Autodetect eller Intel Driver Update Utility för att ladda ner och installera eller uppdatera respektive drivrutiner.

Relaterade Artiklar

Back to top button